Juniori U19: SCM Dunărea 2020 Giurgiu a câştigat titlul județean învingând Petrolul Roata cu scorul de 8-0 (1-0)

0
438

Duminică după amiază, Stadionul „Astra 2” din Giurgiu, a fost gazda finalei Campionatului județean U 19 dintre echipele SCM Dunărea 2020 Giurgiu și Petrolul Roata.

Dunărea 2020 Giurgiu, pregătită de prof. Alberto Cătălin Sandu, s-a impus cu scorul de 8-0 (1-0) și a devenit campioana județului la categoria U 19, ediția 2021 /2022. Municipalii vor reprezenta județul Giurgiu în faza superioară a competiției naționale.

Giurgiuvenii au controlat autoritar meciul și au ratat câteva ocazii pe lângă cele opt goluri marcate. Bineînțeles, condițile de pregătire și un lot valoros și numeros și-au spus cuvântul în partea a doua a jocului. Cu toate acestea, tinerii din Roata merită felicitați pentru parcursul bun pe care l-au avut până în finală.

Prezent la meci, directorul și managerul SCM Dunărea 2020 Giurgiu, prof. Mirel Marin a declarat: „Doresc să-i felicit pe tinerii fotbaliștii și pe antrenorul lor pentru titlu județean cucerit. Clubul Dunărea pune mare accent pe creșterea juniorilor, iar asta se poate observa în rezultatele de la Campionatul Național U 19, acolo unde echipa noastra a devenit campioană județeană. Toate aceste rezultate și dorința de a crește viitori fotbaliști pentru echipa mare, au adus la formarea mai multor grupe de copii și juniori care sunt pregătiți zilnic de antrenori  experimentați. Asfel, în lotul echipei mari sunt 5 juniori de la U 19. Asigurăm condiții optime de pregătire și educare sportivă”.

Pentru giurgiuveni au marcat: Gabriel Slate 4 goluri, Ionuț Pitulice 2 goluri, Vlad Rareș 1 gol, Gabriel Mina 1 gol.

Iată şi lotul echipei campioane, antrenată de profesorul Alberto Cătălin Sandu: Andrei Constantin, Mario Bechir, Albert Cioltei, Mihai Mina, Andrei Bobilcă, Robert Ene, Mina Gabriel, Ionuț Pitulice, Alexandru Călineață, Gabriel Slate, Vlad Rareș, Alexandru Manea, Andrei Găzdac, Gabriel Sandu, Alexandru Tudor, Bogdan Voicu, Andrei Dima, Gabriel Munteanu.

(Costel Spînu)

(Costel Nicolae – foto)