Cu sprijinul Primăriei comunei Daia, copiii vor vizita de Ziua Copilului, Castelul Peleș și Pelișorul

0
397

Cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local al comunei Daia, toți copiii acestei comune giurgiuvene, indiferent de vârstă, au avut sau vor avea parte de o zi a copilului de neuitat.

Cu această ocazie, au fost organizate două evenimente dedicate acestei zile, în funcție de vârsta copiilor: preșcolarii au vizionat deja o piesă de teatru, iar școlarii vor merge într-o excursie la Sinaia.

Pentru toate cele trei grupe de copiii preșcolari care frecventează cursurile grădinițelor din Daia și Plopșoru, mai exact pentru 36 de prichindei, a fost organizată vizionarea unei piese de teatru la Teatrul „Tudor Vianu”, dar și servirea unei mese calde la unul dintre restaurantele din municipiu. Așa cum se poate vedea din imagini, copiii au fost extrem de fericiți și relaxați.

Excursia ce se va desfășura mâine, chiar de Ziua Copilului, oferă copiilor de la clasele pregătitoare până la clasa a VIII-a inclusiv, o zi de relaxare si vizitare a stațiunii Sinaia, a obiectivelor turistice Castelul Peleș și Pelișor, urmat de servirea unei mese calde.

Toate acestea, de la transportul cu autocarele ( 2 la număr), vizitarea acestor obiective, precum și masa caldă vor fi suportate integral cu bani de la Primăria comunei Daia.

Singura grijă a copiilor este distracția și petrecerea unui timp de bună calitate, în colectivitate.

Am dorit cu această ocazie ca toți copiii să se simtă egali și să se bucure de o zi specială ca cea de 1 Iunie”, ne spunea edilul comunei.

La excursia ce se va desfășura miercuri, 1 iunie, vor participa 100 de copii din toată comuna Daia.

Directoarea Școlii nr. 1 din Daia, Cristina Ștorobăneanu, este cea care s-a ocupat îndeaproape de organizarea acestei excursii și ne spunea: „Primarul nu a rămas niciodată indiferent la nevoile copiilor, tocmai de aceea organizarea acestei excursii, indiferent de resursele financiare ale Primăriei, este de apreciat în mod deosebit!”

„După doi ani în care restricțiile impuse de pandemie ne-au ținut departe de evenimente, astăzi am reușit să marcăm așa cum se cuvine Ziua Copilului”, a declarat primarul Adrian Florin Șerban.

(Ana Magheru)