Jucătorii formației Dunărea  Giurgiu au intrat de sâmbătă, 26 iunie, în vacanță. Fotbaliștii din Liga a IV-a, pregătiți de  prof. Dorian Gîrlea, se vor bucura de vacanță timp de trei săptămâni, urmând să revină la pregătiri pe data de 19 iulie 2021.

Până pe date de  15 august 2021, dată la care AJF Giurgiu speră să repornească motoarele noului sezon fotbalistic, jucătorii giurgiuveni vor efectua  pregătirea în localitate. După cum am aflat, în această perioadă de vacanță, la Dunărea se pregătesc și câteva transferuri.

Media de vârstă a lotului este de 22 de ani. Avem jucători de 16,17,18 ani…Consider că în acest moment am mai avea nevoie de trei-patru fotbaliști cu  experiență, care ne pot ajuta în realizarea obiectivului, acela de a deveni campioana județului și a face  figură frumoasă la barajul de promovare în LIGA 3”, ne-a declarat prof.Dorian  Gîrlea.

De menționat că Dunărea Giurgiu are susţinere din partea autorităţilor locale, iar  pentru ediția 2021-2022  gruparea condusă de prof. Dorian Gîrlea, îşi poate propune promovarea.  Mai ales după ce  primarul Adrian Anghelescu, împreună cu directorul Clubului, prof. Marin Mirel, au  anunţat că vor sprijini echipa de fotbal pentru realizarea obiectivului.

(Costel Spînu)