Alexandru ANDREI – deputat PNL de Giurgiu – ”Organizațiile liberale din județ își aleg noua conducere”

0
273

În această perioadă, sunt în plină desfășurare ședințele organizațiilor locale PNL din județul Giurgiu, care își aleg noua conducere

Alegerile în teritoriu au început joi, 24 iunie și se derulează până pe data de 17 iulie, când este programată conferința județeană PNL, pentru alegerea noii conduceri a Filialei județene a partidului.

Ședințele de alegeri se desfășoară în fiecare săptămână, de joi până duminică, la aceste întâlniri participând reprezentanții conducerii județene a partidului.

În primele zile ale calendarului stabilit la nivel județean – adică joi, vineri și sâmbătă – au fost alese noile conduceri ale organizațiilor din zece localități: Vânătorii Mici, Roata de Jos, Ogrezeni, Bolintin Deal, Cosoba, Joița, Găiseni, Mârșa, Grădinari și Florești-Stoenești, iar duminică, 27 iunie, au fost organizate alegeri în organizațiile din Letca Nouă, Ghimpați și Buturugeni.

Liberalii din Letca Nouă au decis, prin vot, că președinte al organizației rămâne primarul Marian Negru; la Buturugeni, președintele ales este Alecu Constantin, iar la Ghimpați – localitatea unde PNL a obținut cele mai bune rezultate la alegerile locale și parlamentare – primarul Constantin Cărăpănceanu a primit votul de încredere al colegilor săi, obținând un nou mandat de președinte al organizației locale PNL.

Săptămâna viitoare sunt programate noi alegeri în organizațiile locale din comunele județului, iar în luna iulie – înaintea alegerilor de la organizația județeană – vor fi alese noile conduceri ale organizațiilor PNL orășenești din Bolintin și Mihăilești și a celei municipale.

Potrivit calendarului stabilit de conducerea centrală a PNL, până pe data de 10 august liberalii trebuie să finalizeze atât alegerile din organizațiile locale, orășenești și municipale, cât și conferințele județene, pentru a-și alege președinții de organizații.

PNL Giurgiu

(Jurnal)