Joi, 13 septembrie, începe primul târg de agricultură din România dedicat fermei de familie, organizat în județul Giurgiu

0
352

Forța Fermierilor Expo – FFExpo 2022 este primul târg de agricultură din România dedicat fermei de familie și fermierilor mici şi mijlocii fiind un eveniment organizat de către Grupul Agrointeligența, Asociația Forța Fermierilor, Consiliul Județean Giurgiu (partener instituțional) și CTPark România.

Astfel, în perioada 13-15 octombrie 2022, de joi până sâmbătă inclusiv, sunteți invitați la primul târg naţional dedicat soluţiilor pentru ferma de familie, pentru fermierii mici şi mijlocii din România, din toate sectoarele de activitate şi din toate regiunile ţării.

„Forţa Fermierilor Expo” va fi găzduită de la platforma CTPark Bucharest West, la kilometrul 32 al autostrăzii Bucureşti-Piteşti, în localitatea Bolintin-Deal, judeţul Giurgiu.

Forţa Fermierilor Expo se dorește a fi un târg naţional cu impact maxim în care se vor prezenta, pe de o parte, soluţii pe care furnizorii de produse şi servicii le au pentru fermierii mici şi mijlocii, pentru ferma de familie, atât din sectorul vegetal, cât şi din zootehnie, iar pe de altă parte, acest eveniment își dorește a fi o platformă de discuţii şi dezbateri între fermierii mai mici şi cei mai mari pentru identificarea unor puncte de vedere comune şi unor direcţii de acţiune pentru rezolvarea problemelor cu care se confruntă întreg sectorul agroalimentar din România.

Nu uitați că intrarea este liberă și că organizatorii vă așteaptă cu drag la târg și la evenimentele pe care le organizează în cadrul acestuia.

(Jurnal)