Jocuri de cazinou distractive pe care le poți juca online

0
906

Fascinanta lume a jocurilor de noroc te invită să te distrezi după o zi obositoare de muncă. Datorită tehnologiei acum poți accesa jocul preferat de cazinou prin intermediul unei platforme online și vei trăi atmosfera dintr-o sală de jocuri direct acasă sau în mișcare.

Dacă ai terminat programul de muncă și tot ce îți dorești este să te relaxezi, o alternativă poate fi jocul prefererat de cazino. Acum o poți face și direct în drum spre casă prin intermediul platformelor online. Cazinou Mr Bit poate fi alegerea ideală pentru că oferă o gamă variată de produse destinate atât amatorilor de păcănele sau Live Cazino cu dealer, unde te poți alătura iubitorilor jocurilor de masă.

Jocuri accesibile prin intermediul unui cazino online:

Sloturi

Tot mai mulți dintre împătimiții jocurilor de noroc preferă sloturile sau păcănelele așa cum mai sunt cunoscute la scară largă. Un motiv ar fi că nu este nevoie de reguli strict, ci este necesar să apeși un buton și o rotire se va efectua în așteptarea unui câștig.

Popularitatea acestor jocuri a crescut vertiginos datorită gamei variate de produse, iar principalul merit este al furnizorilor din industrie. Procesul în sine este foarte simplu, sloturile sunt alese în funcție de temă, caracteristici și câștiguri oferite. Grafica superioară joacă și ea un rol la fel de important pentru că jucătorii sunt lăsați influențați de aceasta. Aceia care decid ce joc să acceseze o fac datorită acestor elemente, deoarece mecanismul de funcționare este identic pentru toate aceste jocuri.

Ruletă

Prima versiune a jocului de ruletă datează din secolul 18, în Franța. Istoricii cred că Blaise Pascal este cel care a inventat mecanismul și totul a fost făcut din greșeală. Ulterior lucrurile au evoluat și în zilele noastre este unul dintre cele mai vechi jocuri de masă și printre cele mai căutate în industrie. Nu există sală de jocuri sau cazinou care să nu aibă cel puțin o versiune de ruletă.

Datorită emigranților care au luat cu ei jocul din Europa și au dus-o în America de Nord s-au dezvoltat mai multe tipuri de ruletă care și astăzi sunt extrem de populare în rândul jucătorilor. Ruletă americană, europeană, franceză sau ruletă online, toate au la bază același mecanism cu o roată pe care sunt numere de la 0 la 36, doar că se diferențiază prin prisma unui element. Spre exemplu, ruletei americane i s-a adăugat un dublu 0 în comparația cu un singur 0 care există în versiunea europeană.

Blackjack

Originea jocului de blackjack încă este dezbătută pentru că există zvonuri că ar fi original din Franța, însă alții spun că a fost menționat în cartea „Don Quijote” a lui Miguel de Cervantes. Inițial numele său a fost „Vingt-et-un”, ceea ce în limba franceză se traduce cu „21” și a prins foarte repede la publicul din Franța și în rândul lucrătorilor pe vapoare care au luat cu ei jocul și în America, acolo unde s-a dezvoltat.

Dacă prima oară s-a jucat la curtea regală, Blackjack a devenit popular în special prin explozia cazinourilor online. Este unul dintre acele jocuri cu cărți care dispun de reguli foarte simple. Singurul adversar al fiecărui jucător este dealerul care reprezintă cazinoul. Câte două cărți sunt acordate fiecărui jucător de la masă, ambele cu față în sus, iar dealerul își împarte și el două cărți, doar că una este cu fața în jos. Se pot solicita cărți suplimentare, dar scopul final este ca suma cărților fiecărui jucător să fie 21 sau cât mai aproape. Dacă suma depășește 21, atunci automat cazinoul câștigă.

Baccarat

Relativ asemănător cu jocul de Blackjack, Baccarat a fost și el inventat cu foarte mult timp în urmă și face parte din gama de jocuri de masă cu cărți. Precum și în cazul celorlalte jocuri, există mai multe versiuni, însă cele mai populare sunt Punto Banco, Chemin de Fer și Banque, unde regulile de bază sunt aceleași.

Fiecare jucător primește două cărți, iar fiecare valorează un anumit număr de puncte. De la 2 la 9 au aceeași valoare care este inscripționată pe fiecare în parte, As valorează 1, iar 10, J, Q și K valorează 0. Scopul principal este ca punctajul adunat datorită celor două cărți să fie 9 sau cât mai apropiat. Spre deosebire de blackjack dacă valoarea cărților implică un număr din două zecimale, atunci punctajul este reprezentat de către a doua zecimală. Cea mai mână poartă denumirea de „Baccarat” și este aceea care însumează 0 puncte.

Jocurile de noroc puse la dispoziția jucătorilor care aleg un cazinou online sunt în număr foarte mare comparativ cu sălile de jocuri. Popularitatea de care se bucură acum cazinourile online le-a permis jucătorilor să descopere o lume cu totul diferită cu mii de jocuri ce pot fi accesate doar prin intermediul unui dispozitiv mobil cu internet.

(R)