Acasă Actualitate Jandarmii giurgiuveni au dat o mână de ajutor celor ieșiți la o acțiune de ecologizare, de Ziua Națională a Curățeniei!

Jandarmii giurgiuveni au dat o mână de ajutor celor ieșiți la o acțiune de ecologizare, de Ziua Națională a Curățeniei!

0
Jandarmii giurgiuveni au dat o mână de ajutor celor ieșiți la o acțiune de ecologizare, de Ziua Națională a Curățeniei!

„Ziua de Curățenie Națională 2022”, motto-ul sub care s-a desfăşurat astăzi, 17 septembrie, campania „Let`s Do It, România!”, i-a mobilizat și pe jandarmii giurgiuveni  care au dat la rândul lor o mână de ajutor celor implicați în această acțiune. 

Într-un comunicat primit la redacție se precizează că jandarmii au participat la Ziua Națională de Curățenie încă din anul 2010 din dorința de a avea un mediu înconjurător mai sănătos și mai curat.

Acțiunea de ecologizare a început la ora 9.00 dimineața, în zona Pădurii Bălănoaia, zonă frecventată de giurgiuvenii amatori de picnic. Pet-uri, ambalaje din plastic şi hârtie, cutii şi alte resturi menajere au fost adunate şi depozitate în zeci de saci de unică folosinţă.

Prin această activitate jandarmii doresc a-i încuraja pe cetățenii Municipiului să acționeze în mod responsabil față de mediu și, de asemenea, să ofere un exemplu de comportament celor tineri.

(Jurnal)

VREMEA

Giurgiu
cer fragmentat
6.8 ° C
6.8 °
6.8 °
81 %
3.6kmh
65 %
joi
14 °
vin
17 °
sâm
18 °
Dum
20 °
lun
12 °