Incendierea vegetației uscate aproape de căile rutiere a scăzut vizibilitatea pe partea carosabilă și a condus la producerea unui accident de circulație în care au fost implicate trei autoturisme. În urma impactului, unul dintre vehicule a luat foc. Patru persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, două dintre acestea fiind blocate între fiarele contorsionate.

„Acesta este scenariul exercițiului ce a avut loc astăzi, pe B-dul Mihai Viteazul din municipiul Giurgiu, în zona blocurilor ANL.

Cu acest prilej, au fost simulate acțiuni de extragere a victimelor încarcerate din interiorul autoturismelor, de acordare a primului ajutor calificat și de stingere a incendiilor.

Fiind abordate situații tactice de o complexitate ridicată, la intervenții au participat echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Giurgiu, Poliției, Jandarmeriei, Serviciului Județean de Ambulanță și reprezentanți ai Agenției pentru Protecția Mediului și Comitetului Local pentru Situații de Urgență” – comunică ISU Giurgiu.

Tuturor, le mulțumim pentru sprijinul acordat!

(Jurnal)