ISU Giurgiu face angajări. Vezi care sunt posturile vacante

0
426

ISU Giurgiu reorganizează concursul pentru ocuparea postului de ofițer specialist I la Serviciul Comunicații și Tehnologia Informației. Totodată, ISU Giurgiu organizează concurs pentru ocuparea postului de muncitor calificat IV-I – mecanic auto, în cadrul Serviciului Logistic – Echipa de revizii și reparații auto.

Persoanele interesate de participarea la concurs pentru ocuparea postului de muncitor calificat IV- I – mecanic auto, trebuie să fie absolvente de liceu, cu diploma de bacalaureat și să dețină un document care să ateste calificarea de mecanic auto.

Cererile de înscriere și dosarele de concurs trebuie depuse personal de candidați, la sediul instituției din str. Dorobanți, nr. 19, până la data de 02.12.2021 (inclusiv), în zilele lucrătoare, în intervalul orar 09:00-14:00.

Candidații pentru concursul pentru ocuparea postului de ofițer specialist I la Serviciul Comunicații și Tehnologia Informației au la dispoziție o săptămână pentru a transmite cererile de înscriere.

Documentele trebuie transmise exclusiv în format electronic, la adresa de e-mail:recrutare@isugiurgiu.ro, astfel:

– cererea de înscriere, cartea de identitate, CV-ul şi declaraţia de confirmare a cunoaşterii şi acceptării condiţiilor de recrutare, în format pdf, până la data de 23.11.2021, ora 14:00 (inclusiv);

– celelalte documente constitutive ale dosarelor de recrutare, în volum complet, în format pdf, până la data de 03.12.2021, ora 14.00 (inclusiv)” – informează ISU Giurgiu.

(Jurnal)