IȘJ Giurgiu: Fișa pentru admiterea la liceu poate fi completată la școală, în prezența părintelui și a dirigintelui, sau transmisă prin e-mail

0
878

Repartizarea computerizată la liceu 2023 are loc pe 19 iulie 2023, iar înscrierile încep pe 10 iulie, potrivit calendarului admiterii la liceu obținut pe surse de EduPedu.ro. O noutate este faptul că Fișa pentru admiterea la liceu  poate fi completată la școală, în prezența părintelui și a dirigintelui, sau transmisă prin e-mail!

Procedura pentru completarea fișei de înscriere la liceu 2023 a fost remisă deja de Ministerul Educației către inspectoratele școlare.

După cum ne spunea inspectorul general al Inspectoratului Școlar Județean Giurgiu, prof. Ion Ghimpețeanu”elevii de clasa a VIII-a vor completa opțiunile în fișele de înscriere la liceu, în prezența părintelui și a dirigintelui, în perioada 6-7 și 10-17 iulie 2023”.

După cum precizează și site-ul EduPedu.ro, fișa de înscriere poate fi transmisă și electronic, conform cu procedura Ministerului Educației.

Prof. Ion Ghimpețeanu menționa și faptul că  pentru admiterea la liceu 2023, calendarul a fost modificat de Ministerul Educației, 15 iunie fiind  data limită pentru contestațiile la probele de aptitudini, comunicarea rezultatelor finale, precum și depunerea certificatului de orientare școlară pentru elevii cu CES.

(Jurnal)