Timp de patru zile, între 16 şi 19 noiembrie, se desfăşoară Târgul de Turism, ediţia de toamnă, o oportunitate pentru cei care încă nu şi-au organizat minivacanţa de 1 Decembrie sau chiar perioada de sărbători, să o facă acum.

Aceştia sunt aşteptaţi la sediul agenţiei Christian Tour din centrul municipiului, unde pot obţine informaţii last-minute pentru aceste minivacanţe, dar unde îşi pot face chiar şi rezervări pentru pachetele pentru vacanţa de vară.

Până la Târg, însă, cei de la Christian Tour au pregătite oferte cu pachete începând de la 95 euro/familie la Bansko, în Bulgaria, pentru trei nopţi de cazare, la hotel de trei stele, cu mic dejun inclus. Pentru amatorii de zone montane româneşti, în minivacanţa de 1 Decembrie le stau la dispoziţie staţiunile de pe Valea Prahovei, cu pachete începând de la 680 lei / familie (cazare la hotel de trei stele, mic dejun şi cină festivă de 1 Decembrie), sau Valea Oltului – 850 lei / familie (cazare la hotel de trei stele, cu două mese zilnic incluse, pentru trei nopţi).

Jurnal