INCREDIBIL! După ce le-a fost devoalată asfaltarea peste stratul de pământ, primarul și viceprimarul din Oinacu încearcă să își ascundă ilegalitatea! (VIDEO)

0
779

Precum o pisică ce îngroapă ce nu trebuie să vadă alții, la fel au procedat și primarul și viceprimarul comunei Oinacu, Laurențiu Burtavel și Marin Roșca, după ce le-au fost devoalate modalitățile de asfaltare-minune: direct peste stratul de pământ. 

La scurt timp după apariția materialului în presă și, probabil, de teama unei autosesizări din partea autorităților în ceea ce privește modalitatea în care s-a lucrat în satul Braniștea, utilaje cu asfalt au putut fi văzute pe strada cu pricina, acoperind până la margine drumul, astfel încât, la o primă vedere, să nu se mai observe niciun petec de pământ. 

Mai mult, după cum se vede în imaginile trimise la redacție de către un locuitor al comunei – și despre care ni s-a spus că, deja, sunt în mediul on-line – , însuși viceprimarul, Marin Roșca, îmbrăcat la costum, nu ezită să pună mâna pe lopată și să întindă (mai repede) asfaltul de pe marginea drumului.