Cele două accidente consumate vineri 11 august,  unul în Bâlciul Municipiului, iar celălalt , în trafic, în mod straniu, consumate  la un interval foarte scurt unul de celălalt, a creat multe semne de întrebare în rândul cetățenilor

Un aparat din Bâlciul anual organizat la Giurgiu a suferit o defecțiune mecanică punând în pericol viața celor ce se aflau în el, Al doilea eveniment  a constat în impactul violent dintre două autoturisme , în urma căruia unul dintre cele trei victime ale accidentului, a decedat între timp…

Blestemul numărului 11

Dacă ar fi să luăm în seamă analizele astrologilor am spune că cele două accidente de vineri  nu s-au consumat întâmplător ci într-o zi nefastă. Multe momente nefericite din istoria recentă au stat sub semnul acestui număr. Iata câteva exemple, relevate de ziarul italian ”La Stampa” :

11 aprilie 2012  – Indonezia Cutremurul din largul insulei Sumatra, de 8,6, urmat de o alertă de tsunami, valabila in 29 de tari.

11 martie 2011- Japonia Cutremurul din Japonia e cel mai recent din seria momentelor de groaza care au zguduit omenirea.

11 iulie 2006- Bombay 200 de morti si 700 de raniti a fost bilantul a sapte explozii din sase gari si o statie de metrou din Bombay.

11 martie 2004- Madrid Atentatele asupra a patru trenuri au provocat moartea a 191 de persoane si ranirea altor 1.800.

11 septembrie 2001Statele Unite ale Americii Atacurile asupra turnurilor gemene de la New York, a Pentagonului și de la Washington au insemnat moartea a aproape 3.000 de oameni. (Turnurile gemene, unul lângă altul, dădeau imaginea cifrei 11!)

11 septembrie 1973- Chile Salvador Allende, fostul presedinte chilian, a murit in timpul unei lovituri de stat organizata de Augusto Pinochet. A fost semnalul pentru o adevarata baie de sange.

11 septembrie 1939 E data la care incepea al Doilea Razboi Mondial, dupa ce Germania invada Polonia. Suma anului este egala cu 22, dublul lui 11, iar numele lui Hitler contine 11 litere.

25 martie 1911– Manhattan, New York Un incendiu puternic izbucnit la o fabrica de textile a dus la moartea a 146 de persoane (suma cifrelor, Culmea!, e 11). Catastrofa a dus la schimbarea legislației muncii.

Iată dovada faptului că ziua de 11 are încă o încărcătură de cele mai multe ori malefică și că mulți sunt extrem de precauți cu această cifră în viața lor!

(Jurnal)