INCENDIAR. Dovezi incredibile despre victimele din #Colectiv! Fosta agentă secretă a Serviciului Secret al Armatei, DGIA, vine cu o ipoteză tulburătoare cunfirmată și de alții…

0
609

 

V-am promis, mă țin de cuvânt. Cu prețul vieții mele, fie ea prețioasă sau nu, tabloul complet al premeditării unui masacru, și va solicit să aveti bunăvoința de a-l citi pănă la sfârșit, cu atenție sporită – scrie Raisa Ekaterina Ivatenko, pe blogul ei personal, dând publicității un material incendiar despre câteva cazuri ce au ținut  prima pagină ale cotianelor luni întregi în România, paralizând programele de știri ale televiziunilor. Fosta agentă secretă a Serviciului Secret al Armatei, DGIA, locotenent-colonel în rezervă, rupe tăcerea scriu o serie de publicații, printre care și  ziua news.

andreea-1

Preambul: La nivel mondial exista doar câtiva producatori de napalm. Ei sunt singurii certificati DEA pentru a produce napalm. Contractele lor cu guvernele lumii sunt stricte. Unul dintre producatori (din SUA) însa mai are o caracteristica: el este unic producator mondial, legalizat, si de DOM – un drog precursor al amfetaminei. Deci produce atât napalm cat și dom. Uneori, regulile sunt facute ca sa fie încalcate. Si dealerii de droguri din diverse guverne ale lumii se folosesc de pozitia lor pentru a încheia asa-zise contracte de stat între producatorul de napalm, si milițiile ori armata tarii din care face parte. Dar, în fapt, pe lânga napalm, în containerele de export se strecoara si cantitati de dom. Dom-ul fiind precursor al amfetaminei, este cumparat la negru, prin intermediul unui ministru corupt (care nu poate fi decat din mediul militar) care încheie cu producatorul de napalm contract de import dupa schema de mai sus, dar marfa importata în containere nu e numai napalm ci si dom, iar dom foloseste acelor firme farmaceutice (care in subteran produc industrial heroina), pentru ca dom-ul fiind precursor al amfetaminei, amfeamina obtinuta în dom produce heroina (la rândul ei amfetamina e precursor chimic al heroinei). Să recapitulam, ca să ma asigur ca întelegeti bine aceasta parte a postarii: napalmul nu e produs decât de câteva companii, în lume, iar una dintre aceste companii (numele ei este Dow Chemical) pe lânga napalm are licenta (e unicul producator mondial care are voie sa producă precursori ai amfetaminei, din amfetamina producându-se heroina industriala) de producere industriala a unui drog numit DOM. Precizare: oficial, productia de NAPALM este pentru armatele si alte structuri militarizate ale lumii, iar productia de DOM este pentru industria farmaceutica (dar în subteran mai scapa si în traista traficantilor de droguri).

Bun, să intram în subiect: 
– În luna iunie a anului trecut (mai exact data de 5, ora 13.03, 2015), Serviciul Român de Informatii primeste o informare, de la un avertizor din Directia de Combatere a Crimei Organizate, Serviciul Antodrog, cu privire la faptul ca o importanta companie româneasca de medicamente (ce se afla deja în urmarire informativa de mai mult timp din cauza suspiciunilor ca sumele imense de bani pe care le transfera în afara tarii nu puteau proveni doar din productia de dezinfectanti), ca DCCO a depistat la aceasta companie cantitati uriase de anhidrida acetica (precursor al heroinei), aceasta substanta nefiind utilizata în compozitia niciunui dezinfectant produs de compania respectiva, deci exista varianta ca fabrica de dezinfectanti sa fi folosit anhidrida la producerea de heroina. În informarea, însî, a avertizorului din DCCO, catre SRI se specifica faptul ca actiunea de anihilare a retelei din interiorul companiei medicale a fost STOPATA de insusi seful Politiei Romane, indicandu-se faptul ca acesta, împreuna cu Ministrul de Interne si alti ofiteri superiori din minister, au legături atât cu patronul companiei românesti, cât si cu un reprezentant al companiei americane Dow Chemical ce are reprezentanță chiar în Romania. 
– SRI începe să urmareasca informativ, toata luna august a anului 2015, eventuale “importuri” facute de catre compania HEXIPHARMA (caci despre ea e vorba) de anhidrida acetica (producatori de anhidrida nu sunt nici ei multi în lume deoarece este, ca si în cazul producerii domului, o productie controlata, anhidrida fiind un precursor al heroinei), dar nu depisteaza absolut niciun fir prin care sa explice prezenta stocurilor imense de anhidrida în depozitele Hexipharmei. De unde provenea, atunci, anhidridă acetica, în depozitele companiei/fabricii Hexipharma, din moment ce ea nu venise ca produs fabricat de la niciuna dintre cele cateva companii producatoare de anhidridă? Raspunsul specialistilor din SRI a fost unul singur: anhidrida era produsa, în scopul producerii pe mai departe a heroine industriale, chiar in fabrica ce apartinea Hexipharma! În perioada iunie 2014 – februarie 2015, ministerul de interne, prin ministrul de interne, a contractat, de la compania-mama Dow-Chemical din SUA, prin intermediul reprezentantei Dow-Chemical din Romania, trei importuri de NAPALM pentru cateva unitati militare cu specific anti-tero ce apartineau ministerului de interne, iar în containerele cu napalm – luat legal – au fost introduse si pachete cu drogul numit DOM, produs tot de catre compania Americana, singura din lume cu licenta DEA pentru productie de dom. Rapoartele informative ale SRI pe acest obiectiv au aratat legatura directa, infractionala, intre ministrul de interne si patronul Hexipharma, precum si faptul ca in fabrica Hexipharma, din domul ajuns pe căi ilicite in companie, s-a produs anhidrida acetica, domul fiind precursor al anhidridei. S-a demonstrat asadar de catre Serviciul Român de Informatii ca stocurile de anhidrida acetica (prin care fabrica Hexi producea ulterior heroina industriala) proveneau din precursorul DOM pe care, prin intermediul lui Oprea Gabriel, ministru internelor si “vicepremier pe probleme antitero”, li-l livrase compania Dow-Chemical, cea cu care ministrul incheiase contracte de livrare pentru unitati ale internelor, de napalm. 
– În data de 3 septembrie 2015, spre Administratia Prezidentiala si CSAT pornesc doua rapoarte ale SRI cu privire la aceste aspecte. Aceste două rapoarte noi, ce aveau la baza dosarul de urmărire informativa cu numarul 8832, Titlul “Hxp”, erau diferite de cele pe care Serviciul Roman de Informatii le trimisese, anterior, tot pe obiectivul Hexipharma, către presedintele Romaniei si ministrii sanatatii precum si către premierul Ponta Victor Viorel, in perioada ianuarie 2015-aprilie 2015, cu privire la faptul ca tot compania Hexipharma savarsea si o alta infractiune ce tinea de incalcarea Sigurantei Nationale, si anume faptul ca, pin contracte antedatate, frauduloase, incheiate cu spitale importante de pe teritoriul Romaniei, produsele de dezinfectare ale fabricii erau livrate spitalelor in stare diluata, punand astfel în pericol starea de sanatate a întregii populatii si a medicilor care le foloseau! DECI: SRI a trimis catre presedinte doua tipuri de rapoarte informative pe speta Hexi: cele referitoare la dilutii, si ulterior, la inceputul lunii septembrie a anului trecut, cele referitoare la PRODUCERE DE HEROINA si producere de anhidrida acetica din care se producea heroina, din precursorul numit DOM, achizitionat în subteran prin intermediul nemijlocit al numitului Oprea Gabriel, sub umbrela achizitionarii pentru unitati antitero ale MI de NAPALM, de la compania Dow-Chemical, aceasta fiind singura din lume ce avea licenta de productie atat pentru fabricare de napalm cât si pentru drogul numit dom, precursor al anhidridei acetice precursoare a heroinei. 
– De asemenea, în data de 26 septembrie a anului trecut, conform protocoalelor de colaborare internationale si-a tratatelor de combatere a crimei organizate si terorism, Serviciul Roman de Informatii a anuntat DEA cu privire la faptele savarsite in Romania cu complicitatea companiei americane Dow-Chemical, cerand inceperea anchetei de catre structurile americane. 
– În data de 4 octombrie a anului trecut, SIE trimite informari catre SRI ca persoane monitorizate extern, cetateni romani cu înalte functii in Stat, si cetateni straini, sunt implicati, pe teritoriul altor state europene (Franta, Italia si Germania) in vanzare de cantitati substantiale de heroina industriala. Se face precizarea, în informarea SIE, înregistrata cu nr SS04610/04.10/2015, ca membrii retelei de traficanti – cei straini – au fost anihilati de catre structura anti-drog a Interpol, dar cetatenii romani implicati nu, datorita statutului înalt si a imunitatii conferite de pozitiile cheie pe care le aveau in conducerea guvernului Romaniei si a altor institutii importante. În acest sens se poate cere de la Interpol dovadă!
– Ca si în cazul rapoartelor informative pe care SRI le-a trimis catre presedintie, CSAT și Guvern, cu privire la faptul ca dezinfectantii produsi de catre Hexi sunt diluati, nici cele doua informari cu privire la producerea de heroina industrial si comercializarea ei în alte tari, nu au avut raspuns pozitiv de la institutiile statului, ba chiar într-o prima faza presedintele a negat ulterior ca ar fi fost informat, revenind apoi asupra declaratiei deoarece SRI putea dovedi ca informarile au ajuns la el prin REGISTRUL DE INTRARI SECRETE DE STAT DIN CADRUL ADMINISTRATIEI PREZIDENTIALE! 
– În data de 3 octombrie a anului trecut, o delegatie de specialisti ai DEA din SUA vine în Romania si incep cercetarile cu privire la toate aceste aspecte, în joc fiind credibilitatea companiei careia DEA îi daduse licenta de producere, pe langa substanta militara incendiara Napalm, si a drogului Dom!

– Se prefigureaza un scandal international imens, un Watergate din care cei care n-ar fi avut cum sa scape erau: ministrul de interne Oprea, seful politiei Romane Toba, tainuitorii Ponta si Iohannis, care desi fusesera informati, nu luasera nicio masura! 
– În 30 octombrie a anului trecut un club ia foc, focul se propaga cu viteza naucitoare, echivalenta cu cea a unei explozii. Exprim, înca din primele ore de la producerea deflagratiei, CERTITUDINEA (bazata pe experienta mea în contra-terorism cu arme ne- si conventionale) ca în club s-au folosit substante de tip militar, arat ca felul in care au murit primii 20 de oameni în club indica un procent de acid cianhidric (gaz de lupta) urias, peste 400 mg/m cub de aer expirat (adica peste doza letala). Autopsiile pe cele 20 de cadavre la Institutul de Medicina Legala îmi dau dreptate: medicii legisti confirma, in dimineata urmatoare, afirmatiile mele: s-a murit în Colectiv din cauza inhalarii unei cantitati uriase de HCN, nicidecum din intoxicare cu monoxid de carbon cum ar fi fost firesc daca era un incediu obisnuit. (PRECIZARE: Acidul Cianhidric a fost considerat gaz de lupta, cu permisiune de a se folosi DOAR în conflicte MILITARE, prin Convetia Natiunilor Unite, el fiind interzis a fi utilizat pe civili deoarece în istorie a existat precedentul tragic al utilizarii lui în lagărele de exterminare naziste din timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial).
– Deoarece înca din primele zeci de minute de dupa deflagratie televiziunile prezentau în direct declaratii ale pompierilor militari care afirmau, în stare de soc, ca toate cadavrele din clubul Colectiv, au o particularitate pe care ei, pompierii, nu o mai vazusera vreodata în tot timpul activitatii lor, si anume aceea ca atunci cand voiau sa ridice cadavrele ramaneau cu bucati de piele sau carne din cadavre, în mana (lucru care, într-o carbonizare produsa de un incendiu obisnuit NU ESTE NICIODATA ÎNTÂLNIT), si locuind relativ aproape de club, am mers personal în acel loc în acea noapte, apoi si la IML unde fusesera depuse cadavrele. Recunosc public ca m-am folosit de un pic de trafic de influenta ca sa pot avea permisiunea sa văd cadavrele! Constatarea mea, pe care am si facut-o publica în acele momente pe facebook (ulterior, a doua zi, fiind consfintita si de catre medicul Dan Enescu care a afirmat în mai multe interviuri, că n-a vazut în toata activitatea lui asemenea plăgi, nu stie ce sunt, cert e ca nu au fost provocate de vreun incendiu obișnuit) a fost că plăgile caracteristice de pe corpul morților (plagi fixe, florescente, cu epicentru vinețiu si margini roșietice, neîntâlnite NICIODATA într-o patologie a unui ars din foc normal), precum si faptul că toți cei 23 aveau capul și gâtul COMPLET CARBONIZATE, a fost: INCENDIERE CU NAPALM, singura substanta incendiatoare care produce astfel de leziuni. Pentru documentarea domniilor-voastre cei care citiți acest material, atasez doua fotografii: în stânga este fotografia unei victime arse cu napalm în timpul “primăverii arabe” din Siria, în care forțele militare ale conducerii de atunci au folosit, în mod asumat, napalm, iar în dreapta sunt cadavrele din clubul Colectiv. Dupa cum vedeti, tipurile de leziuni sunt ACELEASI! Din punct de vedere medico-legal, expertizarea unor astfel de leziuni nu se poate face de catre niciun medic CIVIL, indiferent de experienta pe care ar avea-o in patologia arsurilor, deoarece acest tip de leziuni sunt studiate DOAR de specialisti in CHIRURGIE MILITARA DE RAZBOI! PRECIZARE: deoarece medicii militari din Romania nu au avut cum si unde sa studieze patologia chirurgicala a leziunilor post-napalm, am cerut Organizatiei Medici Militari Fara Frontiere sa expertizeze aceste leziuni, si s-au apucat deja sa faca acest lucru.
– Pe de alta parte, în data de 31 octombrie anul trecut, eu cer audienta la Procurorul General al Romaniei, numitul Nitu, pentru a contesta decizia lui – ILEGALA – de a lua dosarul Colectiv de la DIICOT si a-l transfera la procurori din Parchetul General, dorind sa-I spun nu doar ca decizia lui e abuziva si incalca propriul statut, dar o mare parte a acestui dosar era de competenta PARCHETULUI MILITAR! În timpul audientei, numitul motiveaza ca “stie el” ca focul ar fi izbucnit “de la artificiile alea”. Eu ii spun ca NU ARE niciun fel de expertiza tehnica, stiintifica, de la absolut nicio entitate de profil, care sa demonstreze ca focul ar fi izbucnit de la vreun artificiu, si ca e periculos pentru cariera lui sa se antepronunte fara NICIO PROBA! Discutia se termina in termeni neacademici. Ulterior, DNA îl cerceteaza într-o speta separata pe numitul Nitu, si DNA demonstreaza ca numitul Nitu avea complicitati cu numitul Oprea Gabriel (voi reveni asupra acestei chestiuni).
– Urmează la toate televiziunile dezinformari teribile si linsarea mediatica a firmei de pirotehnie care instalase artificiile in Colectiv. Linsajul odios conduce la retinerea patronilor firmei pirotehnice, fara nicio proba, fara nicio EXPERTIZA STIINTIFICA care sa ateste in vreun fel ca deflagratia ar fi fost produsa de niste amarate de artificii, fara macar ca reprezentantii firmei sa poata sa prezinte dovezi ale nevinovatiei lor, deoarece cei trei procurori de caz LE-AU REFUZAT acestora depunerea la dosar a actelor doveditoare ca artificiile erau RECI, deci imposibil de a da foc la ceva! Pe baza acestui linsaj, populatia Romaniei este instigata de catre televiziuni sa iasa in strada, protestele sunt apoi confiscate de catre ong-urile lui Soros, cade guvernul Ponta, ponta demisionand pe… facebook!
– În tot acest timp (carnagiu in Colectiv, scandal în TV-euri, arestarea unor NEVINOVATI prin complicitatea procurorului general Nitu Tiberiu), specialistii DEA ce venisera în Romania pentru a investiga reteaua Hexipharma – Dow Chemical – minister de interne, si-au suspendat cercetarile, pentru ca aparuse, nu-i asa, tragedia Colectiv. In plus, ministrul si prim-ministrul suspectati nu mai erau in functii. Tocmai asta fiind motivul premeditarii asasinarii, CU NAPALM, a atator cetateni CIVILI intr-un club din Bucuresti… Si, ca sa nu uit, sa stiti ca în firma Americana Dow-Chemical, Soros detine si el un procent de actiuni de 20%. Asta asa, ca fapt divers.
– DNA face publice interceptari intre un colonel STS si un interlocutor, colonelul spune acestuia, cu o saptamana inainte de crima din Colectiv, ca la fabrica Pionierul (unde se afla clubul Colectiv) va fi “teroare, foc, l-am auzit pe Oprea ca nu va scapa nimeni cu viata”. Procurorii de caz din dosarul Colectiv vor avea de dat niste explicatii referitoare la faptul ca, desi afirmatiile colonelului STS au fost facute publice de catre DNA, ei nu au catadicsit sa îl cheme ca martor pe acest colonel! Prin asta aratand ca ei sunt complici cu Oprea!
– În luna mai a acestui an, “moare” patronul Hexipharma, Dan Condrea. Eu public, asa cum bine stiti, o postare in care afirm ca in Hexi se produceau droguri de mare risc, mai precis heroina. Desi nu dau toate amanuntele pe care vi le-am prezentat acum, vorbesc in acea postare despre rapoartele SRI. Evident ca din moment ce am vorbit despre ele atunci, eu le aveam, si azi v-am demonstrat, facand publice inclusiv numerele lor si amanunte, ca STIAM EXACT CE AFIRM! 
– A doua zi dupa ce am publicat stirea despre heroina produsa în Hexipharma, am fost concediata din postul de consilier parlamentar, de catre deputata la care eram angajata. Aceasta, extrem de nervoasa, mi-a cerut sa sterg postarea dar am refuzat. Am fost concediata pe loc, apoi supusa unor denigrari teribile, pe care însa le-am demontat din temelii. Fac mentiunea ca deputata in cauza era foarte apropiata de numitul Oprea Gabriel, chiar daca plecase din UNPR – si las DNA sa termine de cercetat legaturile infractionale dintre Oprea si Minca, fiindca va fi o surpriza de mari proportii.

 
– Timp de doua luni, din mai pâna în iulie, reiau public acuzatia că în Hexi se produceau droguri, dar niciun reprezentant al Hexi nu răspunde acestei acuzatii, nu dezminte, nu neagă, dimpotriva face altceva: închide fabrica în acele doua luni… , si atunci vom trece la alta etapa a DANSULUI. Aveti acum tabloul complet al musamalizarii, printr-un atac terorist dat într-un club, a unui proces de producere si comercializare de droguri, asa cum a fost! Posibil ca aceasta postare sa fie ultima, fiindca stiu exact la ce risc ma supun prin aceste dezvaluiri. Posibil sa nu… 

PS1. În club S-A FOLOSIT NAPALM, dovada stă (pe lânga viteza de propagare a focului etc) și în aceste două imagini care arata că leziunile sunt identice. Stânga: victima a atacului cu napalm în conflictul militar din Siria, dreapta: cadavrele din Colectiv. PS2: Condrea traieste, el doar a fost “retras”. PS3: Dow-Chemical taman ce si-a pierdut licenta de producător, în urma cu 5 zile…

 Va îmbrățișez, pe toți.

 Cu drag, a voastră mereu slujitoare a ADEVĂRULUI, “Katiușa”.

( N.Red. -Pentru a putea vedea și fotografiile victimelor din conflictul din Siria – PS1 –  accesați facebook-ul autoarei acestui material)

hqdefault-1