În urma insistențelor sale, primarul Municipiului Giurgiu, Adrian Anghelescu a primit asigurări că va fi iniţiată o HG în vederea asigurării căldurii pentru populație!

0
427

Am scăpat de amenințarea unei iernii fără căldură! După cum ne înștiințează un comunicat al Primăriei Municipiului Giurgiu, Guvernul României a înţeles situaţia dificilă în care se află Giurgiu.

Intervenţiile şi demersurile făcute de primarul Adrian Anghelescu în această perioadă pentru găsirea resurselor financiare necesare achitării gazului în avans, au avut rezultatul scontat. Astfel, Guvernul condus de Prim-ministrul Nicolae Ciucă a înţeles că trebuie să intervină urgent pentru rezolvarea situaţiei de la Giurgiu privind încălzirea centralizată.

Guvernanţii sunt de acord că bugetul admistraţiei locale din Giurgiu este foarte mic şi că trebuie alocat, în regim de urgenţă, un sprijin financiar pentru deblocarea situaţiei. În aceeaşi împrejurare, se mai află şi câteva municipii din ţară, astfel că edilul Adrian Anghelescu a primit asigurări că săptămâna viitoare va fi iniţiată o Hotărâre de Guvern în vederea alocării fondurilor cu destinaţie specială – termie.

(Jurnal)