În Săptămâna Patimilor, Ambulanța Giurgiu a primit o donație nesperată:trei tuneluri dezinfectare personal

0
259

În aceste vremuri, în care sistemul de sănătate reprezinta linia întâi în lupta cu pandemia provocată de noul virus COVID-19, iar situația agenților economici la nivelul țării cunoaște noi reguli de funcționare și adaptare, funcționând după ordonanțe de urgență, în Municipiul Giurgiu încă se mai găsesc oameni de bine care știu să își ajute aproapele. Astfel, administratorul societății SC AMON S. R. L, mai bine spus RESTAURANTUL Perla, reprezentată de familia Pencea, a donat Serviciului de Ambulanță Județean Giurgiu 3 tuneluri de dezinfectare personal în valoare de 12000 de lei, care urmează a fi instalate în substațiile din județ: Ghimpați, Clejani, Bolintin.
„În momentul de față deja s-a primit sprijin și pentru acoperirea celei de a patra substație din Mogoșesti, prin ajutorul unei asociații din Giurgiu, acestea urmând a fi ridicate și puse în funcțiune imediat după trecerea Sfintelor Sărbători Pascale!
Mulțumim pe aceasta cale și sperăm ca Bunul Dumnezeu să ne călăuzească drumul astfel încât lupta împotriva virusului sa fie câștigată cât mai curând!”, ne spunea managerul SAJ Giurgiu, Gabriela Lupu.