Timp de două zile, 11și12 martie, polițiști Serviciului de Ordine Publică, Serviciului Acțiuni Speciale, Poliției oraș Bolintin Vale și Poliției oraș Mihăilești,  împreună cu cei din cadrul secțiilor de poliție arondate au desfășurat o acțiune în zona de competență pentru apărarea drepturilor și libertăților fundamentale ale persoanei, a proprietății private și publice, prevenirea și descoperirea infracțiunilor și respectarea ordinii și liniștii publice.

Cu ocazia activităților au fost aplicate 63 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 17.425 de lei, pentru încălcarea prevederilor legale privind circulația pe drumurile publice, a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, a prevederilor privind paza bunurilor, valorilor și protecția persoanelor.

Totodată, ca măsuri complementare, au fost reținute 2 permise de conducere, retrase 2 certificate de înmatriculare și reținut un set de plăcuțe cu numărul de înmatriculare.

De asemenea, polițiștii au legitimat 313 persoane, au verificat 187 de autovehicule și 14 societăți comerciale.

Conform comunicatului primit, polițiștii giurgiuveni vor fi prezenți și în continuare, ”la datorie”, pentru menținerea unui climat optim de siguranță publică!

(Jurnal)