A fost emis ORDINUL pentru aprobarea regulilor de înregistrare a activității operatorilor/grupurilor în agricultura ecologică.

0
602
6 fructe și legume pe care trebuie neapărat să le consumi BIO

 

După cum ne declara directorul general al Direcției de Agricultură a județului Giurgiu, Petra OCHIȘOR,  odată cu intrarea în vigoare a noului Ordin pentru aprobarea

din județul Giurgiu, fișele de înregistrare au fost actualizate.

Cei interesați de aceste fișe sunt invitați să acceseze linkul: https://bit.ly/fise-inregistrare-ae, pentru a găsi tot ceea ce îi interesează incluziv modelul fișelor ce trebuie completate.

Prezentul Ordin, la art. 1 aprobă regulile privind înregistrarea în agricultura ecologică a operatorilor/grupurilor de operatori care realizează activități de producție agricolă, pregătire/prelucrare, distribuție/introducere pe piață, depozitare, import, export de produse ecologice sau în conversie, conform prevederilor art. 34 din Regulamentul (UE) 2018/848 al Parlamentului European și al Consiliului din 30 mai 2018 privind producția ecologică și etichetarea produselor ecologice și de abrogare a Regulamentului (CE) nr. 834/2007, denumit în continuare Regulamentul (UE) 2018/848.

(Jurnal)