După cum știți Direcția Administrației Domeniului Public și Privat , mai pe scurt DADPP, se află de mai multă vreme în insolvență. Din păcate, deși  în acest an această perioadă urmează să se încheie, lucrurile nu stau pe roze, după cum ne preciza însuși directorul ei, Sorin Ruse. Am trimis deja 15 salariați acasă, în fără plată, până la primăvară.  S-ar putea, la un moment dat, să intrăm cu toții în fără plată,  ne spunea directorul DADPP, creionând perioada de criză prin care trece societatea. Dacă nu vom avea lucrări vom recurge și la această variantă extremă, nu avem ce face. Dar asta  nu depinde de noi, ci doar de vremea de afară. Dacă  ne va permite să intervenim la carosabilul drumurilor, la bodruri, la trotuare și peste tot acolo unde  vom fi solicitați, mai ales   atunci când  vor apare primele semne ale primăverii, cu prioritate pe străzile de pământ ale orașului – ne mai spunea directorul GSP.

    În primăvară ne vom reapuca de lucrările noastre specifice de reparații și reabilitare a pavajelor și carosabilului. În acest context, la finalul anului trecut ne-am grăbit să facilităm accesul cetățenilor și a autovehiculelor  pe anumite străzi din Municipiu, încheind lucrările  din zona Sloboziei, pe str. Cocorului, pe str. Pajurei sau Drumul Stăneștiului.  

Directorul DADPP Giurgiu mai preciza un amănunt foarte important, și anume faptul că înainte de a trece la lucrări de reparații, mai întâi va trebui ca locurile cu probleme din Municipiu să fie inventariate pentru ca lucrările să nu se suprapună cu proiectul transfrontalier,  de asfaltare,  ce cuprinde  zone de carosabil,  importante,  din  localitățile Giurgiu și Ruse.

În privința situației critice prin care trece Direcția, Sorin Ruse ne mai spunea că ea se datorează în mare măsură și faptului că nici la acest moment nu au putut fi vândute mare parte din utilajele și obiectele scoase la vânzare.

(Florian Tincu)