Membrii Grupului  Sufletişti în UK şi Europa au sprijinit din nou Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Giurgiu, prin donații pentru Complexul de Servicii Sociale, efectuate în cursul lunii august 2020.                                              

Membrii acestui grup, constituit din români care muncesc în străinătate, ar fi dorit ca și în acest an să sponsorizeze  plecarea a 50 de copii aflați în sistemul de protecție specială  în tabără la munte, în acest sens achitând în avans, încă din ianuarie 2020, o parte din costurile taberei; în contextul pandemiei și ținând cont de  necesitatea evitării deplasărilor, în această vară au ales să ofere un altfel de sprijin, achiziționând divese obiecte utile Complexului de Servicii Sociale din cadrul D.G.A.S.P.C. Giurgiu.

Astfel, au fost donate un frigider, un frigider pentru probe, o  masă de lucru inox pentru bucătarie, o stație de dezinfectat mâini cu senzor, un aparat de dezinfectat suprafețe, huse canapele și fotolii, o imprimantă multifuncțională, plasă protecție gard, vopsea lavabilă și materiale pentru igienizare, ușă și fereastră cu tâmplărie pvc și geam termopan pentru magazia de alimente. 

De asemenea, copiii aflați în plasament în Complexul de Servicii Sociale și casa de tip familial Daniela din Giurgiu au primit  pizza, dulciuri și fructe. 

Apreciem sprijinul oferit de membrii Grupului Sufletişti în UK şi Europa. Mulțumim pentru implicare și donațiile făcute și sperăm într-o colaborare la fel de bună și în viitor”, a declarat Cătălin Lupu, director general al  D.G.A.S.P.C.  Giurgiu.