Primarii comunelor Ghimpați și Schitu, localități învecinate, de altfel, au fost, recent, ținta unor atacuri pe un site local. Aceștia erau acuzați de faptul că ar fi încălcat legea electorală, pentru că duminică, 30 august, bannerele lor electorale ar mai fi fost, încă, vizibile, în localități. 

Dacă primarul comunei Ghimpați, Constantin Cărăpănceanu, a dezmințit în mod clar informațiile, catalogând imaginile și știrea respective ca fiind fake-news-uri și răzbunări ieftine ale unor persoane pe care le-a „păstorit” ani de-a rândul, primarul comunei Schitu, Ionel Pașol, a declarat: 

Nu este nimic adevărat în acele postări. Lucrurile stau în felul următor: acel panou de afișaj publicitar a fost amplasat chiar la limita dintre cele două localități, iar înțelegerea a fost ca eu să fiu pe partea cu comuna Schitu, iar domnul Cărăpănceanu spre Ghimpați. Atunci când a trebuit să dăm jos panourile, am făcut-o. Deci, la datele vehiculate, nu mai erau prezente acele afișe…”, a încheiat și primarul Pașol.

(Jurnal)