Eforturile depuse de liderul organizației județene a PNL, europarlamentarul Dan Motreanu, nu au rămas fără răspuns, astfel că Ministerul Educației și Cercetării a suplimentat numărul maxim de posturi finanțat din bugetul de stat pentru unitățile de învățământ preuniversitar de stat, din județul Giurgiu, cu 55 de posturi, alocate prin Hotărâre de Guvern. Într-o primă etapă, vor fi alocate 20 de posturi, iar în etapa a doua, alte 35.

Din cele 20 de posturi din prima etapă, zece dintre ele au fost alocate Școlii Speciale Giurgiu, iar aproximativ cinci posturi au fost alocate Centrului Județean de Resurse și Asistență Educațională.

Demonstrăm, astfel, că Educația rămâne una dintre prioritățile Guvernului PNL și, mai ales, o prioritate pentru PNL Giurgiu, în vreme ce digitalizarea acesteia reprezintă un proiect vital și o promisiune a liberalilor în fața generațiile viitoare”, a afirmat liderul organizației județene a PNL, Dan Motreanu, la scurt timp de la aprobarea Hotărârii de Guvern.

Hotărârea de Guvern recent aprobată specifică numărul total de posturi, în timp ce repartizarea pe județe este făcută prin Ordinul Ministrului Educației și Cercetării.

(Jurnal)