Grădinița din satul Frătești, gata să-și primească învățăceii într-un spațiu de poveste

0
247

La începutul lunii noiembrie, la un an de la preluarea mandatului de primar al comunei Frătești, primarul Gabriel PANĂ, vorbea despre planurile de viitor, dar și despre realizările primului an de mandat.

Acesta declara: „nu vreau să mă laud cu realizările după un an de mandat, dar totuși vreau să le reamintesc, pentru a vă convinge că într-adevăr depun toate eforturile pentru a crește calitatea vieții cetățenilor”. 

Grădinița din satul Frătești situată pe strada Parcului (zona Luncă) se număra printre prioritățile Primăriei din Frătești, alături de multe altele. Aceasta se afla într-o stare jalnică și prezenta un risc major pentru copiii care îi călcau pragul.

Încă de la finele anului trecut, aceasta a fost reabilitată și modernizată în totalitate, beneficiind cu această modernizare și de un acoperiș nou și încălzire cu ajutorul unei centrale.

Investiția nu se va opri aici, deoarece în cursul acestei primăveri, curtea grădiniței urmează să fie amenajată cu un părculeț de joacă.

(înainte de amenajarea interiorului)

(după amenajarea interiorului)

Zilele trecute, mai devreme decât se preconiza inițial, modernizarea interiorului a fost finalizată, astfel că cei mai mici locuitori ai comunei se pot bucura de un spațiu vesel și plin de culoare, un mediu educațional stimulativ, echilibrat, competitiv, dinamic, incluziv, centrat pe dezvoltarea competențelor elevilor, care oferă șanse egale de participare la educație tuturor copiilor comunei.

Iată o mică demonstrație de joacă și educație pentru tinerii învățăcei din noul spațiu educațional:

https://fb.watch/b0uvHvCvvq/

Primele amintiri ale copilăriei sunt legate de grădiniță. Ne mândrim că putem oferi copiilor din Frătești un spațiu vesel și plin de culoare pentru desfășurarea activităților, de unde sperăm să rămână cu cele mai frumoase imagini. Mulțumim pentru această bucurie domnului primar Pană Gabriel și echipei dumnealui”- spunea conducerea Grădiniței.

Așteptăm și noi cât mai multe proiecte finalizate de către Primăria din Frătești pentru locuitorii comunei sale, de care să se bucure fiecare, de la mic la mare.

(Ana Magheru)