Timp de două zile, pe 3, respectiv 4 noiembrie, Caravana SMURD „Fii pregătit” va fi prezentă şi în judeţul nostru. Astfel, prima zi va fi dedicată locuitorilor din oraşul Mihăileşti, în timp ce în ziua de 4 noiembrie,  locuitorii municipiului nostru vor învăţa, direct de la paramedicii de pe SMURD, măsuri de prim-ajutor.

Conform unui comunicat ISU, primit la redacţie, Caravana SMURD „Fii pregătit” va avea ca scop pregătirea populației pentru a veni în sprijinul semenilor aflați în situații în care acordarea primului ajutor medical imediat este absolut necesară.            

„În acest sens, toți cei care doresc să afle metode corecte de acordare a primului ajutor medical sau să lamurească aspecte legate de acest domeniu, precum și alte întrebări legate de domeniul situațiilor de urgență, sunt asteptați de către colegii noștrii, pentru a le explica ce este de făcut și care este modul corect de comportare în situații limită!            

Locurile pentru amplasarea caravanei în cele două localități sunt:

în orașul Mihăilești, în fața liceului tehnologic „Tiu Dumitrescu”, în intervalul orar 09:00-18:00;

în municipiul Giurgiu, în fața Teatrului Valah, în intervalul orar 09:00-18:00″, se mai arată în comunicatul ISU Giurgiu. 

(Jurnal)