Accident grav în această după-amiază, la Puţul Stăneştiului

0
730

În intersecţia cunoscută de mulţi sub numele de Puţul Stăneştiului a avut loc, în jurul prânzului, un accident grav, soldat cu trei victime.

Din informaţiile primite de la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Giurgiu, un tânăr de 25 de ani, din municipiul Giurgiu, în timp ce conducea pe sensul de mers Giurgiu – Vieru, în intersecţia amintită nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de virare la stânga, intrând în coliziune cu un alt autoturism, condus, regulamentar, de un bărbat de 43 de ani, din satul Vieru. În urma impactului, autoturismul din urmă a fost proiectat într-un copac aflat pe marginea drumului.

Ca urmare a accidentului, trei persoane au fost transportate la spital, cu răni destul de grave: este vorba despre un bărbat de 56 de ani, cetăţean german, de un alt bărbat în vârstă de 53 de ani, din Putineiu, şi de şoferul în vârstă de 43 de ani.

În urma testelor, s-a constatat că niciunul din cei doi şoferi nu consumase alcool, iar în cauză poliţiştii au întocmit un dosar penal de vătămare corporală din culpă.

(Jurnal)