La data de 2 august, polițiștii au depistat pe Strada 1 Decembrie 1918, din municipiul Giurgiu, un bărbat de 45 de ani, din municipiul Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest Drager care a indicat valoarea de 2,21 mg/l alcool pur în aerul expirat. El a fost  condus la spital pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, fiindu-i întocmit  un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice”.

În aceeași zi, dar de data aceasta în orașul Bolintin-Vale , polițiștii au depistat pe D.N. 61, în comuna Crevedia Mare (județul Giurgiu), un bărbat de 41 de ani, din localitatea Crevedia Mare, în timp ce conducea un moped neînregistrat și fără a poseda permis de conducere.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul neînregistrat”.

(jurnal)