Bărbatul va sta în carantină pe banii lui Bărbatul din judeţul Giurgiu care a fost depistat de jandarmi în vacanţă în Prahova, cu alte două familii, la cota 1000 Sinaia, a ajuns în carantină instituţionalizată pentru 14 zile, pe cheltuiala lui.

Giurgiuveanul confirmat pozitiv şi care trebuia să stea în izolare la domiciliu până la data de 2 august, inclusiv, a fost depistat de jandarmi în judeţul Prahova în timp ce făcea un grătar alături de copiii lui şi unii apropiaţi.

El a fost carantinat instituţionalizat pentru 14 zile pe cheltuiala lui, a anunţat Aneta Matei, prefectul din Giurgiu. Totodată, giurgiuveanul va fi cercetat penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

  Bărbatul fusese confirmat pozitiv în data de 20 iulie, dar a refuzat internarea şi trebuia să stea izolat la domiciliu până la data de 2 august împreună cu unul dintre copiii lui, un băiat în vârstă de 11 ani, care fusese, de asemenea, confirmat pozitiv.  

Şi soţia bărbatului era infectată cu noul coronavirus şi internată, dar a fost externată la data de 30 iulie şi avea patru zile de monitorizare la domiciliu.

(sursa: adevărul.ro )