Publicația Blooberg și însuși vicepremierul PSD, Stănescu critică gestul obscen al deputatului Florin Iordache în plenul Parlamentului.  

Vicepremierul Paul Stănescu a declarat miercuri, la Parlament, că gestul deputatului PSD Florin Iordache – poreclit ”Altă întrebare”,  de a le arăta de la Tribuna Parlamentului  reprezentanților USR degetul mijlociu,  reprezintă „o mare greşeală”.  Din păcate, cred că a greşit Iordache când a făcut, pentru că nu se face, nu suntem la stadion, suntem totuşi în Parlamentul României şi deputatul Iordache, vicepreşedinte al Camerei, cred că a făcut o mare greşeală”, a declarat vicepremierul Paul Stănescu.

Părerii vicepremierului s-au alăturat și comentariile celor de la prestigioasa publicație  Bloomberg. Aceștia  relatează extrem de original despre gestul obscen al lui Iordache: Raportul UE privind corupția primește degetul mijlociu în România!

FacebookTwitterEmailMai multe…822

 

Iordache si semnul obscen din Camera

Foto: captura Digi24

 

Bloomberg mai scrie și că deputul Florin Iordache, un aliat apropiat al lui Liviu Dragnea, a arătat Uniunii Europene degetul mijlociu, după ce raportul Comisiei Europene a criticat campania de înlăturare a procurorilor care au rezultate în lupta anticorupție. Bloomberg relatează cum Iordache a criticat aspru, în plenul Camerei Deputaților, Comisia Europeană, sfârșind prin a-și ridica ambele degete mijlocii în timp ce pleca furtunos de pe podium.

Solicitat să își explice gestul din plenul Parlamentului, deputatul Florin Iordache a evitat să comenteze gestul, spunând doar că „Vi s-a părut. E un punct de vedere. Păi şi bun, cu mâinile ridicate, care e problema? Bun”, a fost reacţia lui Florin Iordache.

O nouă atitudine golănească a unora dintre membrii PSD care demonstrează nivelul de educație a celor ce conduc astăzi destinele (compromise) ale României.

(Jurnal)