2019 se anunță un an plin de evenimente și concerte, în special concerte rock. După ce Metallica a anunțat un nou concert la București, trupa The Cure va veni și ea în România, iar acum și fanii Bon Jovi au din nou motive de bucurie. Trupa va concerta pe data de 21 iulie 2019, în Piața Constituției din București. Iată ce trebuie să știi dacă vrei să te duci la concert!

Formația Bon Jovi revine la București și va susține un concert în Piața Constituției, pe data de 21 iulie 2019. Biletele s-au pus deja în vânzare. Acesta este al doilea show al trupei în România, după ce a susținut un concert incredibil în urmă cu șapte ani, în 2011, concert ce l-a impresionat până și pe liderul trupei, Jon Bon Jovi. Spectacolul din 2019 face parte din turneul “This House is Not For Sale”, ce poartă titlul celui de-al 13-lea album al trupei. Lansat în noiembrie 2016, albumul a ajuns pe primul loc după numai două săptămâni de la lansare. “This House is Not For Sale” a luat naștere printr-o serie de spectacole restrânse în 2016, ajungând la un material discografic ce avea să pună trupa din nou în prim plan. Turneul a început deja în februarie 2017 și se va încheia în iulie 2019. În total, trupa susține 85 de spectacole, printre care 58 în America de Nord și 19 în Europa. Este primul turneu oficial al trupei Bon Jovi cu cei doi noi membri: basistul Hugh McDonald și chitaristul Phil X. Amândoi s-au alăturat formației în anul 2013, după ce unul dintre cei mai vechi membri ai săi, chitaristul Richie Sambora, a decis să părăsească trupa pentru a se dedica unei cariere solo.

Bon Jovi este una dintre cele mai iubite trupe rock a tuturor timpurilor, iar în peste cei 30 de ani de carieră, hiturile lor au scris istorie. Formația rock a fost înființată de liderul trupei, Jon Bon Jovi, în anul 1983, în New Jersey. La vremea respectivă, avea în componența sa pe vocalistul Jon, clăparul David Bryan, prieten din copilărie cu Jon, basistul Alec John Such și toboșarul Tico Torres. Mai târziu, a fost cooptat și talentatul chitarist Richie Sambora, recomandat de Alec John Such lui Jon Bon Jovi.

Primul succes al trupei a fost hitul “Runaway”, ce spune povestea unei fete ce fuge de acasă, inclus pe primul album de studio al trupei, “Bon Jovi” (1984). De pe același album, un alt cântec ajunge în topuri și devine un hit de referință al trupei: piesa “Roulette”, o piesă ce se referă la jocul de ruletă și viața în cazinouri. Cu cel de-al treilea album au dat însă lovitura și au ajuns să fie faimoși în întreaga lume. “Slippery When Wet” a vândut peste 20 de milioane de copii, iar hiturile “You Give Love a Bad Name” și “Livin’ on a Prayer” au devenit cântece emblematice ale trupei, ce sunt cântate și astăzi. Majoritatea melodiilor au laitmotive asemănătoare, lucru deloc neobișnuit având în vedere că membrii trupei își scriu singuri cântecele. De exemplu, “Livin’ on a Prayer” a fost compus de Jon Bon Jovi, Richie Sambora și John Charles Barrett și prezintă viața plină de greutăți a unui cuplu fictiv, Tommy și Gina. Un alt megahit ce a scris istorie, “It’s My Life”, a fost lansat în anul 2000, ca single-ul principal de pe cel de-al șaptelea album al trupei, “Crush”. Și în această melodie ne întâlnim iar cu “Tommy și Gina”, cuplul fictiv gândit de Jon și Richie.

 Source: Youtube

De-a lungul anilor, Bon Jovi a vândut peste 130 de milioane de discuri în întreaga lume, iar stilul lor a cunoscut și o maturizare muzicală în cei peste 30 de ani de la înființare. Anul acesta, în 2018, Bon Jovi a fost inclusă în Rock’n Roll Hall of Fame.

Pentru turneul “This House is Not For Sale”, Jon Bon Jovi e pregătit să cânte peste 95 de melodii, pe care le va schimba de la oraș la oraș, însă hiturile reprezentative ale trupei vor fi incluse negreșit peste tot.

Biletele s-au pus deja în vânzare, iar prețurile diferă în funcție de categorie. Astfel, un bilet la Acces General costă 230 RON, un bilet la Golden Circle 380 de lei, iar la Diamond Circle de la 600 de lei în sus. Biletele de la tribune sunt ceva mai scumpe, așa că va trebui să scoateți din buzunar cam 750 de RON pentru Tribuna 1 sau Tribuna 2.