Demarată în luna trecută, campania de recrutare a tinerilor interesați de o carieră de subofițer în Jandarmeria Română se apropie de final. Vineri, 23 noiembrie, este ultima zi în care mai pot fi depuse cereri de înscriere.

 

Pentru cei interesați de o carieră în domeniul ordinii și siguranței publice este mportant de știut faptul că a fost eliminată limita de înălțime, iar probele sportive constau într-un traseu aplicativ.

În urma acțiunilor organizate până în prezent 33 tineri s-au înscris și urmează să parcurgă celelalte etape pentru întocmirea dosarului de candidat, astfel încât în luna ianuarie a anului viitor să poată participa la examene.

Dintre aceștia 28 sunt băieți, iar 5 fete. Majoritatea au optat pentru Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” din Drăgăşani (29), doar  4 candidați fiind înscriși la Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareş” din Fălticeni.

 

Pentru sesiunea de admitere din luna ianuarie 2019 sunt disponibile:

  • 350 de locuri la Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” din Drăgăşani;
  • 350 de locuri la Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareş” din Fălticeni.

 

Candidații pot afla informații suplimentare privind etapele premergătoare examenului final, astfel:

  • la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Giurgiu din şos. Bucureşti, nr. 57;
  • telefonic la numărul 0246/219.631, interior 24.535;
  • urmărind pagina de interenet jandarmeriagiurgiu.ro, precum și paginile oficiale de Facebook și Twitter, id: Jandarmeria Giurgiu.

 

Jurnal Giurgiuvean