Furnizorii de servicii de telecomunicații trebuie să evite posibilele situații de întrerupere a traficului în rețelele publice

0
114

În cadrul măsurilor de care trebuie să se țină seamă, odată cu prelungirea Situației de Urgență cu 30 de zile, Președintele Iohannis s-a referit și  la operatorii de cablu și furnizorii de servicii de telecomunicații .

 …am prevăzut în decretul semnat că furnizorii de servicii de comunicații electronice au obligația de a asigura integritatea rețelelor de comunicații electronice și de a evita posibilele situații de întrerupere a traficului în rețelele publice de comunicații electronice.

În domeniul transporturilor și infrastructurii, Guvernul stabilește condițiile specifice de asigurare a serviciilor de transport, de călători și de marfă, astfel încât să fie asigurată cu prioritate protecția populației și a bunurilor.  

În domeniul justiției, activitatea de judecată continuă numai în cauzele de urgență deosebită – a mai menționat președintele în ședința  în care a anunțat măsura de prelungire a Stării de Urgență în România.

(Jurnal)