Rapid a făcut instrucție, 7-0, în deplasarea de la Giurgiu unde a jucat prima manșă a barajului pentru promovarea în Liga a 3-a cu AS Singureni.

Primarul comunei Singureni, Marian Pătuleanu, 47 de ani, a intrat și el pe teren în minutul 69 al meciului în locul lui Ștefan Lincu. Primarul a surprins pe toată lumea cu un tricou pe spatele căruia scria „ Maryo Primaru‘”.

Primarul a intrat pe postul de fundaș stânga, iar pe tricou a avut numărul 10.

La finalul meciului, Marian Pătuleanu a oferit o declarație interesantă: „Asta este, ne batem cu Steaua la anul. Va fi război. De când am început să dau cu piciorul în minge, îmi doream un asemenea meci de retragere. Cariera mea a fost legată de Singureni, pe care sincer, nu l-aș da nici pe Las Vegas„.

Rapid a rezolvat problema promovării în liga a treia încă din turul cu Singureni. Cu peste 2.000 de fani alături pe terenul Astrei Giurgiu, giuleştenii au avut 2-0 încă din primul sfert de oră după golurile lui Goge şi Daniel Niculae.

După pauză, Vlada şi Goge care a reuşit dubla au dus scorul la 4-0. Singurenii au avut un singur motiv de petrecere – intrarea primarului pe teren.

https://www.digisport.ro/fotbal/fc-singureni-rapid-ora-2100-digi-sport-1-prima-mansa-a-barajului-pentru-promovarea-in-liga-3-465100