Astăzi, sâmbătă, 16 iunie, polițiștii giurgiuveni, membrii ai Asociației Internaționale a Polițiștilor, au participat la concursul de pescuit și bancuri pescărești organizat de către I.P.A. – Regiunea 1 Giurgiu. Acțiunea are loc  la o amenajare piscicolă din localitatea Izvoarele, județul Giurgiu.

Acțiunea este una extraprofesională, de socializare, la care membrii concursului au ocazia de a-și împărtăși experiențele proprii, de a schimba idei, ca între pescari, dar și de a se amuza având în vedere binecunoscutele bancuri despre pescari și pescuit.

În ceea ce privește regulile de participare, concurenții  trebuie să fie constituiți în echipe de minim două persoane, să aibă două unelte de pescuit, iar la finalul concursului să prezinte un… banc!

Concursul s-a desfășurat în intervalul 08.00-12.00, după care pescarii „mincinoși” au fost  invitați să guste din  borșul de pește și bucatele preparate de organizatori.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu au fost și ei prezenți la concurspentru asigurarea unui climat de liniște și siguranță publică și  pentru ca participanții concursului să se bucure de un context  fără evenimente neplăcute.

(Jurnal)