Fotbaliștii de la PRO Gostinu au terminat turul ligii a 5-a mai devreme cu o săptămînă

0
593

După ce au terminat turul de campionat cu o etapă înainte, jucătorii echipei Pro Gostinu au intrat în vacanță. În ultima etapă a turului de campionat, echipa din Gostinu nu va juca. Elevii antrenați de Rafael Ciochir ocupă în prezent locul trei în clasamentul seriei Sud, din Liga a 5-a Giurgiu, cu 23 de puncte din 14 meciuri jucate, 7 victorii, 2 rezultate de egalitate, 5 înfrângeri și un golaveraj pozitiv de 43 – 27.

Pro Gostinu are ca obiectiv la finalul ediției 2021- 2022, clasarea pe podium, acest lucru fiind posibil și datorită condițiilor foarte bune oferite de primarul Dumitru Văcaru.

Pe propriul teren, galben-negrii au jucat 7 partide, obținând 5 victorii, un egal și o înfrângere, golaverajul fiind pozitiv 34-15. În deplasare au jucat tot de 7 ori, obținând două victorii, o remiză și pierzând de alte 4 ori, golaverajul fiind 9-12. Cea mai bună partidă a fost cu Victoria Adunații Copăceni 2, acasă în etapa a XI-a, iar cea mai slabă tot acasă, cu Inter Valea Dragului din etapa a IX-a.

Una peste alta, sunt mulțumit de parcursul echipei în turul de campionat. Sigur că în anumite meciuri se puteau obţine rezultate mai bune şi nimeni nu contestă acest lucru. Le mulțumesc jucătorilor mei și în special domnului primar Dumitru Văcaru pentru sprijinul dat, de la finanțare până la punerea la dispoziție a cochetului stadion din Gostinu” a declarat Rafael Ciochir, antrenorul echipei Pro Gostinu.

Iată lotul de jucători: Bicu, Dumitrescu, Nedelcu, Brînduș, Moga, Niculescu, Cambera, Ghiță, Deianu, Vulcan, Roșca, Mavrodineanu, Tănase, Feraru, Corozan, C.Roșca, Flutur, Remuș, Olteanu.

Antrenor: Rafael Ciochir

Delegat: Laurențiu Stancu

Rezultate:

Etapa a I-a Fortuna Herești –  Pro Gostinu      1-3

Etapa a II-a Pro Gostinu – AS Prundu              1-1

Etapa a III-a Pro Gostinu – Agro Gold Vlad Tepeș      1-0

Etapa a IV-a Omerta Stoenești –  Pro Gostinu       1-3

Etapa a V-a Pro Gostinu –  Vld Șoimii Ghizdaru      4-3

Etapa a VI-a  AS Greaca – Pro Gostinu                       1-1

Etapa a VII-a Pro Gostinu – Unirea Frătești              5-2

Etapa a VIII-a Olimpia Malu – Pro Gostinu               3-0

Etapa a IX-a  Pro Gostinu – Inter Vale Dragului      1-7

Etapa a X-a Săbărelul Ciocoveni – Pro Gostinu       2-0

Etapa a XI-a  Pro Gostinu – Victoria Adunații Copăceni 2   12-1

Etapa a XII-a Litoral Gostinu – Pro Gostinu       1-0

Etapa a XIII-a Pro Gostinu – Viitorul Puieni      10-1

Etapa a XIV-a Amicii Giurgiu – Pro Gostinu        3-2

Etapa a XV-a  Pro Gostinu – stă

(Costel Spînu)