FOTBAL. Scor de maidan în Cupa României, faza județeană: ”MV Călugăreni” – ”Dunărea Giurgiu”: 1-11 (0-5) !

0
786

 

Dunărea Giurgiu a debutat în mod ”oficial”, în acest an,  după câteva meciuri amicale, sâmbătă,18 februarie 2023, când pe stadionul din localitatea Călugăreni, a întâlnit echipa gazdă ”Mihai Viteazul Călugăreni”, meci contând pentru etapa a 3-a, a Cupei României la fotbal, faza județeană.

”Oastea” echipei din cetatea Giurgiului, condusă de Andrei Nemțescu, întărită cu 5 stranieri în această iarnă, a trecut sâmbătă, Neajlovul și   s-a luptat în Cupa României, cu ”oastea” echipei din Călugăreni.

Pentru giurgiuveni  obiectivul era neapărat victoria, pentru a se califica mai departe în populara competiție. Jucătorii antrenorului Andrei Nemțescu au reușit să învingă la un scor de ”maidan”: 11-1 (5-0).

MV Călugăreni a început meciul cu: Ispas, Nicolae, Mincă, Dăițeanu, Tartacan, Dobre, Rusu, Popa, Zaharia, Ochetan, Petre.  Au mai jucat :State, Postelnicu și Stan.

Dunărea Giurgiu a aliniat la startul partidei următorul unsprezece:  Stanciu, Asan, T. Constantin, Călea, Mizdrescu, Popescu, G. Gheorghe Florescu, Matache, Țangulea, Bălțat.

Au mai jucat:  Pasăre, M.Constantin, Blaga, Pitulice și Dacianu.

Despre istoricul partidei nu putem face niciun comentariu, scorul vorbind de la sine în ce mod s-a desfășurat meciul.

(Costel Spînu)

FOTO: Costel Nicolae