FOTBAL Liga IV-a, seria Sud: ”Unirea Izvoarele” – ”Victoria Adunații Copăceni” 0-7 (0-2)

0
920

Echipa ”Victoria Adunații Copăceni” s-a impus pe terenul celor de la ”Unirea Izvoarele”, 7-0 (2-0) , într-un meci care a contat pentru etapa cu numărul 13 a Ligii a IV-a, seria Sud.

Partida  avut-o la cârmâ pe campioana județului Giurgiu. Trupa lui Petrișor Păunescu a pus presiune pe echipa gazdă, care nu a putut face față atacurile dezlănțuite de oaspeți. Pentru campioni au marcat: I.Marin (5), M.Teleoacă (1) și M.Ciupitu (1).

”Victoria Adunații Copăcen” a reușit cea de-a 10 victorie în acest sezon, și se află pe locul secund al clasamenului la egalitate de puncte cu prima clasată, Dunărea Giurgiu, care are un meci mai puțin jucat.

În tribune a luat loc și primarul din Adunații Copăceni, Cezar Daniel Rusu, venit special la meci pentru a vedea la lucru echipa pe care o sprijină  financiar pentru atingerea obiectivului, acela de a deveni Campioană…

În etapa viitoare ”Victoria Adunații Copăceni” va juca pe teren propriu cu M.V. Călugăreni.

Victoria Adunații Copăceni:

Duță, Clinchevici,M.Torețoiu,Stanciu.D.Torețoiu, Marcu, Rogojan,Ciupitu,Teleoacă, I.Marin, Rădăcină. Au mai jucat: Necula, Gaură,Preda, M.Marian, Burada. Antrenor: Petrișor Păunescu

(Costel Spînu)