Fotbal, Liga a IV-a, seria Sud. Dunărea s-a revărsat peste Remuș, scor 3-0

0
327

Derby-ul rundei a cincea din campionatul Ligii a IV-a, seria Sud, a fost întâlnirea de la Remuș, unde echipa locală, Energia, a întâlnit Dunărea Giurgiu (foto), într-un joc cu implicaţii în lupta pentru promovare. Partida a fost extrem de disputată, cei de la Dunărea au fost mai prezenți în joc, iar la final s-au impus cu 3–0(0-0).

Municipalii a mai pus trei puncte în clasamentul seriei Sud după victoria înregistrată în deplasare cu Energia Remuș, într-un meci care se anunța din start unul echilibrat. Popescu în minutul 60 a dat startul galopului de sănătate al giurgiuvenilor, apoi l-au urmat Cazaciuc (min.65) și Matache (min 70).

Un meci care și-a păstrat statutul de derby și în care s-au înscris doar trei goluri. Am avut parte de un meci plăcut, prin prisma ocaziilor, a posesiei, putem spune că oaspeții meritau victoria.

„Am avut o evoluție bună pe tot parcursul meciului, nu cred că am dat prea multe șanse adversarului. Meciul a fost greu, dar victoria este cu atât mai prețioasă. Per ansamblu, eu zic că am fost mai buni. Consider că am jucat spectaculos, toți jucătorii noștri au făcut un joc foarte bun. Important că am luat trei puncte importante în economia clasamentului” a declarat prof. Mirel Marin, director și manager al Dunărea Giurgiu.

După 5 etape, Dunărea e pe loc de play-off în Liga a IV-a, seria Sud, ocupând poziția a 2-a cu 12 puncte în palmares, la egalitate cu Victoria Adunații Copăceni, formația de pe primul loc.

Sâmbătă, 8 octombrie 2022, de la orea 16:00, se vor desfășura jocurile etapei a șasea, iar Dunărea Giurgiu va evolua pe teren propriu cu Unirea Izvoarele.
Energia Remuș: Olteanu, Marin, Șanțmare, Pîrvu, Miu, Pascu, Androne, Preda, Ciaușu, A. Voinea, C. Voinea.
Antrenor: Nicolae Copăceanu
Dunărea Giurgiu: Stanciu, Arpentin (min. 65 Pasăre), Mitre, Calea
(min. 68 T. Constantin), Clinchevici, Lungu (min. 72 Chiran), Matache, Popescu, Constantinescu (min. 57 Cazaciuc), Florescu, Slate (min. 46 Blaga).
Antrenor: Andrei Nemțescu
(Costel Spînu)