Fotbal, Liga a IV-a, seria Sud: Derby-ul etapei a 7-a se joacă la Călugăreni

0
297

MV Călugăreni primește vizita celor de la Dunărea Giurgiu, sâmbătă, 15 octombrie, de la ora 16:00, în etapa a 7-a din Liga a IV-a, seria Sud.

Este cel mai tare duel care va avea loc în seria Sud, sâmbătă, în condițile în care gazdele ocupă locul trei în clasament cu 9 puncte, în timp ce oaspeții sunt pe locul secund în clasament cu 15 puncte.

Putem spune că întâlnirea de la Călugăreni este derby-ul rundei. După valoarea lotului, giurgiuvenii sunt favoriți, beneficiind de o defensivă care a primit doar un gol, dar, în egală măsură, buni și pe faza ofensivă marcând 19 goluri în cinci etape jucate.

De partea cealaltă, echipa din Călugăreni a bifat trei victorii și două înfrângeri, având 14 goluri marcate și 11 primite în cinci etape jucate. Ambele echipe au stat câte o etapă.

„Sunt încrezător în echipa noastră, știu potențialul jucătorilor, respectăm echipa adversă cu care vom juca, dar obiectivul nostru este să câștigăm. Sper să putem să ne facem jocul nostru obișnuit și să câștigăm. Respectăm echipa din Călugăreni, dar sper ca pe teren noi, Dunărea Giurgiu, să fim cei mai buni”, a declarat prof. Mirel Marin, director și manager al CSM Dunărea Giurgiu.

În runda precedentă, MV Călugăreni a învins în deplasarea de la Colibași, scor 3-2,  în timp ce Dunărea Giurgiu a câștigat pe stadionul „Astra ” din Giurgiu, scor 2-0, cu Unirea Izvoarele.

Partida dintre MV Călugăreni și Dunărea Giurgiu se va juca sâmbătă, 15 octombrie, de la ora 16:00, pe stadionul „Comunal” din Călugăreni.

(Costel Spînu)