FOTBAL–Liga a IV-a. Echipa ”Victoria Adunații Copăceni” vrea ca la anul să joace în Liga a III-a…!

0
696

După o lună de vacanţă, componenţii echipei ”Victoria Adunații Copăceni” (locul secund în Liga a IV-a, seria Sud), au revenit, sâmbătă,14 ianuarie – 2023, la primul antrenament din acest an, pentru pregătirea returului.

Antrenamentul, unul ușor, de reacomodare la efort, a fost condus de Petrișor Păunescu, revenit la echipă, așa cum scriam într-o ediție anterioară a cotidianului, după un tur de Campionat.

Înaintea antrenamentului, de pe Stadionul din Adunații Copăceni, conducerea clubului și componenții lotului au fost prezenți la o sedință cu primarul Comunei, Dan Rusu, care a ţinut să le precizeze jucătorilor că beneficiază de toată încrederea sa, reamintidu-le că obiectivul este titlul de campioană județeană și promovarea barajului Ligii a III-a.

Edilul-șef  a venit și cu o veste bună pentru fotbaliștii și fanii echipei ”Victoria Adunații Copăceni”, aceea că s-a aprobat construcția noului stadion din comună. De menționat că Sala de Sport din Adunații Copăceni se află încă în construcție.

„ Avem tot concursul domnului primar pentru a completa lotul. Este, clar, nevoia de sânge proaspăt la nivelul efectivului nostru… Sper să fim inspirați în alegerile pe care le vom face. Știm că ne așteaptă un parcurs dificil și vom da totul pentru a câștiga  play-off-ul ce va  desemna campioana județului, și  ulterior barajul pentru accesul în Liga a III-a. Sunt jucători care au plecat, însă locul lor va fi luat de fotbaliști care vreau să fie determinanți și potriviți pentru ”Victoria”, a precizat președintele echipei din Adunații Copăceni.

În prezent ”Victoria Adunații Copăceni” este pe loc de play-off în Liga a IV-a ( seria Sud). Gruparea din Adunați a încheiat sezonul de toamnă al Ligii a IV-a pe poziția secundă a Seriei Sud, la doar trei  puncte de lider, Dunărea Giurgiu.

”Victoria Adunații Copăceni” se va pregăti pe plan local, având două antrenamente pe săptămână, timp în care vor disputa și alte șapte meciuri amicale.

La eveniment au fost prezenţi şi cei patru jucători transferaţi până acum:  Ionuț Marin (venit de la Real Hobaia), Marian Păun ( AS Iepurești ), Mihai Rogojan (Valea Dragului) și  Mihai Preda (Real Hobaia).

”Victoria” nu vrea să se oprească însă  aici,  la capitolul achiziţii de jucători. La prima ședință de pregătire, condusă de  Petrișor Păunescu (antrenorul principal), și de Ion Văduva (antrenorul secund), au răspuns prezent 16  jucători: Alex. Duță, Marian Păun, Andrei Buranda, Marius Torețoiu, Alex. Gaură, Marin Ionică, Daniel Stanciu, Mihai Rogojan, Mădălin Ciupitu, Alex. Marcu, Răzvan Tudoroiu, Mihai Frunză, Mihai Preda, Denis Rădăcină, Ionuț Marin, Adam Torețoiu.

De amintit că actuala Campioană a județului Giurgiu s-a despărțit anul trecut de șapte jucători: M. Cătălin, A. Alex, M. Alex, C. Răzvan, I.Cristian, M.Ciprian și F. Emanuel.

În primul meci de campionat din 2023,  la începutul lunii martie, echipa primarului din Adunații Copăceni, Dan Rusu, va evolua pe teren propriu, în compania echipei de pe locul patru, echipa  Energia Remuș.

(Costel Spînu)