Sâmbătă,2 octombrie, Dunărea Giurgiu, o va întâlni, în etapa a 5-a a ligii a IV-a, seria Sud, pe Argeșul Hotarele. Meciul  se va disputa  pe stadionul din Port, cu începere de la ora 16:30.

Giurgiuvenii vin după două victorii, un rezultat de egalitate și o înfrângere, acumulând 7 puncte,  în timp ce echipa din Hotarele, a adunat până acum o victorie, un egal și o înfrângere, având 4 puncte din trei meciuri.

În consecință se prefigurează  un meci interesant între cele două formații,  în special pentru  giurgiuveni, obiectivul fiind acela de a prinde un loc în play-off-ul ce va desemna campioana județului Giurgiu.

Cu toate că a înregistrat o înfrîngere și un egal, Dunărea Giurgiu  n-a  pierdut contactul cu plutonul fruntaș, fiind la doar trei puncte de liderul clasamentului, Energia Remuș. De precizat că de la gazde va lipsi Antonio Matache, suspendat 4 etape.

Mihai Moisă va împărți ”dreptatea” în acest meci care poate fi etichetat ca un “derby”, prin prisma locurilor oupate  în clasament, cât și a apropierii dintre cele două localități – Valea Lupului și Podu Iloaiei.

Burcea Adrian va  fi  asistat la cele două linii de Făinaru Victor și Stănescu Cosmin. Observator din partea AJF Giurgiu, a fost desemnat Crăciun Romel.

(Spînu Costel)