Un nou succes pentru Dunărea Giurgiu (foto) , de această dată în deplasare cu Viitorul Vedea,într-un meci disputat, pe stadionul din Vedea, în etapa a VI-a, a Ligii a IV-a, la fotbal.

Trebuie menționat însă că, la scorul de 0-0, la un falt clar în careu al giurgiuveanului T.Constantin, gazdele din Vedea, au ratat o lovitură de la 11 metri, prin Iofcea.

În final, elevii profesorului Dorian Gîrlea au câștigat toate cele trei puncte prin golurile marcate de L.Dima (min.65 și 78) şi A.Florescu (min. 89) .

Este a doua victorie consecutivă a giurgiuvenilor și a patra, de la începutul campionatului, fără a primi gol, menţinându-se astfel în continuare pe locul 4 în clasament, la două lungimi de liderul seriei Sud, Victoria Adunații Copăceni. Dunărea Giurgiu are 13 puncte din șase meciuri (4 victorii ,un egal și o înfrângere).  În etapa viitoare Dunărea Giurgiu va juca pe teren propriu sâmbătă,16 octombrie, de la ora 11:00 cu Dunărea Oinacu.

În meciul cu Viitorul Vedea, echipa Dunărea a flosit următorii jucători: Văduva, M.Mina, Dapcea, Asan, Clinchevici, Constantin, Pascu G.Mina, Blaga, A.Florescu, Bilcilescu.  Au mai jucat : L. Dima, Bealcu, Bălțat.

(Costel Spînu)