FOTBAL. Liga a III-a 3, seria a 4-a / Dunărea Giurgiu merge după puncte la Moreni

0
104

Vineri și sâmbătă se jocă meciurile pentru etapa a 4-a, din liga a III-a, seria 4 la fotbal. Echipa giurgiuveană  Dunărea se află astfel în fața celei de a doua deplasări  din actualul sezon al Ligii a III-a.

O deplasare în Județul vecin Dîmbovița, unde o va întâlni pe ”Flacăra Moreni”, sâmbătă,16 septembrie, de la ora 17.00.

De precizat că ”Flacăra Moreni” este unul dintre cele mai vechi cluburi de fotbal din România, fiind înființat în anul 1922.

Va fi un meci  foarte dificil, având în vedere că ambele echipe sunt la egalitate de puncte în clasament, câte trei de fiecare despărțindu-i un singur loc:  dâmbovițenii ocupă locul 9, în timp ce alb-albaștrii sunt pe locul opt.

„ Nu are cum să fie decât o partidă de foc…sunt convins că echipa din Moreni își va lua toate măsurile de precauție pentru acest meci. Noi ne-am pregătit bine pentru abordarea acestui meci. Știm ce ne așteaptă, cunoaștem valoarea adversarului, dar, în același timp, mergem încrezători.

Mergem încrezători că putem să scoatem un punct sau puncte de acolo. E trec printr-o perioadă puțin mai dificilă, au două înfrângeri în primele două etape. Ața că sperăm să venim acasă cu toate cele trei puncte şi  să pregătim bine jocul următor de pe teren propriu, cu Dinamo București.

De altfel, acesta este obiectivul nostru în fiecare meci.Nu rămâne decât să aplicăm în meciul de sâmbătă, tactica bunp care ne-a reușit cu Păuleștiu” – a declarat Prof. Mirel Eugen Marin, director și manager al Clubului giurgiuvean.

Partida Flacăra Moreni – Dunărea Giurgiu se dispută sâmbătă, 16 septembrie, de la ora 17.00, pe stadionul „Flacăra”, din Moreni.

Programul etapei a 4-a,Liga a III-aseria a 4-a:
Vineri, 15 septembrie 2023,ora 17:00

Dinamo Bucureşti   –   CSO Plopeni

FC Pucioasa   –   CS Blejoi Info

Sâmbătă, 16 septembrie 2023,ora 17:00

Tricolorul Breaza –  SC Popeşti-Leordeni

CS Păuleşti –   Muscelul C-Lung Muscel

Flacăra Moreni –  Dunărea 2020 Giurgiu

(Costel Spînu)