Cristina Elena DINU, deputat PSD: „Am participat la deschiderea anului școlar și la inaugurarea clădirii reabilitate şi modernizate a Şcolii Gimnaziale Nr.1 din comuna Greaca”

0
100
Am participat, alături de un alt primar social-democrat destoinic, Florentin Surduleasa, la #festivitatea de deschidere a noului an şcolar, în comuna #Greaca şi, în acelaşi timp, la inaugurarea clădirii reabilitate şi modernizate a Şcolii Gimnaziale Nr.1.
Elevii din Greaca vor învăţa, astfel, în cele mai bune condiţii şi vor merge cu drag la școală, iar pentru acest lucru, meritul ii aparține #primarului Florentin Surduleasa şi echipei sale care s-au implicat în finalizarea cu succes a acestui proiect.
Comuna #Greaca se poate mândri acum cu o primărie nouă, cu un dispensar medical modern cu mai multe cabinete medicale şi cu şcoli reabilitare şi dotate după cele mai înalte standarde.
#Mult_succes în noul an şcolar tuturor copiilor şi tinerilor din Greaca, din judeţul #Giurgiu şi de pretutindeni!
Dumnezeu să vă aibă în paza Sa, să creşteţi frumos şi să învăţaţi pentru a deveni nu doar oameni mari, ci mai ales oameni buni şi pregătiţi pentru viaţă!
#Felicitări, domnule primar, Florentin Surduleasa, pentru tot ceea ce faceţi pentru comunitatea dumneavoastră!