FOTBAL. Liga a 4-a: Derby-ul Giganții Vărești-Dunărea Giurgiu s-a încheiat cu victoria giurgiuvenilor cu 2 la 1

0
314

CM Dunărea Giurgiu a învins Giganții Vărăști cu 2-1 într-un derby consumat în etapa 3, din Liga 4, seria Sud, pe stadionul Comunal din Vărăști, plină de fani, care ne-a reamintit cu multă nostalgie de derby-urile de pe timpuri.

Confruntarea a fost marcată de fair-play. Giurgiuvenii  au obținut toate punctele după un meci spectaculos, cu multe faze de poartă pentru ambele echipe, dar și cu două bare în dreptul gazdelor.

Pentru Dunărea au marcat Pasăre Valentin (min 27 și min. 80), Florescu Alin (min. 80 ), iar pentru gazde a marcat în min. 18, Ion Florin .   Rezultatul final: 2-1, pentru giurgiuveni, rezultatul păstrează ambele echipe în cursa pentru play-off.

„Băieții au făcut un meci bun, cu multe ocazii pe poartă. Sunt  mulțumit de evoluția jucătorilor,și în special de rezultat. Partida a fost una de intensitate extrem de ridicată.O victorie meritată, care urcă echipa noastră pe cea de-a doua treaptă a clasamentului. Noi având un meci mai puțin.Până la urmă zic că a fost un scor echitabil” – a spus prof. Mirel Marin, director – manager Dunărea.

DUNĂREA: Stanciu, Arpentin, Asan,Mitrea, Slate, T.Constantin, Popescu, Matache, Florescu, Calea, Pasăre.

Au mai jucat: Constantinescu,Clinclevici, Lungu, Nemțescu
Antrenor: Andrei Nemțescu.

(Costel Spînu)