Astra Giurgiu a pierdut din nou o partidă în Liga 1, a treia, din șapte partide disputate. U.Craiova , s-a impus cu 1-0  (0-0),   pe teren propiu, punând capăt seriei de 3 meciuri consecutive fără victorie în Liga 1.
Nicușor Bancu în minutul 68 aduce victoria oltenilor. A fost unicul gol al partidei și cel care o readuce pe Craiova pe podium, mai exact pe 3. Din păcate Astra a ratat marile ocazii.În minutul 36, Mihai Răduţ  a ratat un penalti acordat pentru un fault al portarului Pigliacelli la Valentin Gheorghe, și tot Mihai Răduț, în  minutul 52 a trecut de trei adversari, l-a depăşit şi pe portar, însă a trimis în plasa laterală, nemaiavând forţă să trimită pe spaţiul porţii.
Oltenii câştigă chinuit şi îl aşteaptă pe Victor Piţurcă.
„Am ratat un penalty, am ratat cu poarta goală. Până la gol, nu au avut şut pe poartă. E un meci pierdut din nimic. Când ratezi pe terenul Craiovei, ce pot să mai cer echipei mele? 70 de minute a fost o singură echipă pe teren. Craiova a fost slabă, trebuia să câştigăm. Cred că, exceptând finalul de meci, când au avut nişte contre, cred că am fost echipa mai bună. Din păcate, lipsa de pregătire a jucătorilor importanţi s-a văzut”, a declarat antrenorul Astrei, Dan Alexa, la DigiSport.
Astra Giurgiu se află pe locul 8, cu 8 puncte. În etapa următoare, echipa lui Dan Alexa va juca acasă, contra campioanei CFR Cluj.
Au evoluat echipele:
Universitatea Craiova: Pigliacelli – Martic, Bălaşa, Acka, Bancu – Ivanov, Mateiu (Qaka ’61), Cicâldău – Bărbuţ (Ioniţă ’54), J. Markovic (Roman ’37), Mihăilă.
Astra: Kitanov – David Bruno, Graovac, Tamaş, Radunovic – V. Gheorghe, G. Simion, Crepulja, R. Grecu (Begue ’15) – Răduţ (Biceanu ’64) – Tounkara (Matei ’77).
Cartonaşe galbene: Mihăilă ‘4, Bărbuţ ’45, Bancu ’74, Qaka ‘90+3 / Grahovac ’32, Radunovic ‘45+1, V. Gheorghe ‘52
Arbitri: Horaţiu Feşnic – Alexandru Cerei, Imre-Laszlo Bucsi – Andrei Florin Chivulete
Observatori: Cristian Nica, Marian Bucurescu