FOTBAL. Cum arată play-off-ul din Liga IV-a, în județul Giurgiu

0
998

Dunărea Giurgiu, Victoria Adunații Copăceni din seria Sud, Viitorul Tîntava și AFC Singureni din seria Nord, s-au calificat în play-off, Ligii a IV-a pentru desemnarea Campioanei județului Giurgiu, la fotbal.

Spre deosebire de alte campionate de liga IV-a, din alte județe, în play-off-ul  Ligii a  IV-a, se joacă doar trei meciuri,  semifinale eliminatorii și finala. Câștigătoarea Seriei Sud va juca în play-off cu a doua clasată din Seria Nord, iar ocupanta locului 1 din Seria Nord va întâlni a doua clasată din Seria Sud.

Câștigătoarele acestor două jocuri rezultate se vor califica în finală, iar învingătoarea va deveni campioana Ligii a IV–a și va urma să întâlnească în această vară reprezentanta județului Ialomița, în barajul de promovare în Liga III-a.

SERIA SUD

1.SCM DUNAREA 2020 GIURGIU                     20 18 1 1 106 9 55p

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dunărea Giurgiu,  campioană a  județului Giurgiu ( Liga a IV-a), ediția 2017-2018. Din păcate a ratat barajul de promovare, 2-2 pe teren propriu și 0-1 în deplasarea cu Agricola  Borcea, campioana Județului Călărași.

Dunărea Giurgiu a avut un parcurs aproape perfect în,deplasare: 9 victorii și un singur rezultat de egalitate la Adunații Copăceni, iar pe teren propriu altfel stau lucrurile, cu 9 victorii, și o înfrângere. Cu 55 de puncte la finalul sezonului regulat Dunărea Giurgiu a ocupat prima poziție în clasamentul seriei Sud.

Lotul echipei Dunărea Giurgiu :Octavian Stanciu,Darian Vasilescu,Maxim Apertin,Andrei Mitrea,Tony Constantin,Gabriel Gheoeghe,Andrei Lungu,Răzvan Mizdrescu,Adrian Țangulea,Cătălin Bălțat,Alin Florescu,Daniel Dicianu,Vlad Calea,Robert Cajaciuc,Narcis Ioniță,Antonio Matache,Marinel Blaga,Valentin Pasăre,Mihai Constantinescu,Ionț Pitulice,Popescu Alexandru,Gabriel Slate,Mina Gabriel,Mihai Mina,Radu Peiu.

Președinte de Onoare:  Adrian Valentin Anghelescu – Primar Municipiul Giurgiu; Director și managerul Clubului:  Prof.Mirel Eugen Marin; Organizator de Competiții :Ionuț Ciurilă; Antrenor: Andrei Nemțescu; Antrenor secund: Andrei Lungu; Sponsor: Primăria Municipiului Giurgiu.

2.AFC VICTORIA ADUNATII COPACENI              20 17 2 1 89 13 53p

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Victoria Adunații Copăceni a încheiat sezonul regulat pe locul secund din seria Sud.În cele 20 de etape jucate fotbaliștii din Adunații Copăceni au obținut 17 victori,2 egaluri și 1 înfrîngere,totalizînd 53 de puncte.

Cu un primar, Dan Rusu căruia îi place fotbalul, ajută echipa, dar și cu-n președinte de onoare ce este un bun cunoscător al fotbalului, Constantin Grigore, Victoria Adunații Copăceni a cucerit titlul județean în ediția 2021-2022. Din păcate a pierdut barajul de promovare în liga a III-a, cu CS Păuleşti, campioana judeţului Prahova. Victoria Adunații Copceni a câștigat meciul din deplasare cu 1-0, dar din păcate l-a pierdut pe cel pe teren propriu cu 1-3.

Echipa a mai  câștigat și minicampionatul Ligii a IV-a, pentru desemnarea campioanei județului, ediția 2020-2021, dar nu a fost înscrisă de AJF Giurgiu la barajul de promovare în Liga a III-a.

Lotul echipei Victoria Adunații Copăceni: Duță, Clinchevici, M.Torețoiu,Stanciu.D.Torețoiu,Marcu, Rogojan,Ciupitu,Teleoacă, I.Marin, Rădăcină, Necula, Gaură, Preda, M.Marian, Burada, Țotopoc, Abbas. Antrenori: Petrișor Păunescu și Ion Văduva; Președinte de Onoare – Dan Cezar Rusu, primarul Comunei Adunații Copăceni; Președinte Executiv – Constantin Grigore; Președinte:Sandu Marin; Sponsori:TSV Petrolier, AGRO Total și ECO Grin.

(Costel Spînu)