Astăzi, 14 august, o bătrână de 80 de ani a rămas fără acoperiș deasupra capului, după ce un incendiu violent i-a distrus locuința. 

Este vorba despre un incendiu izbucnit la o locuință din comuna Stoenești, sat Mirău. La fața locului au intervenit două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autospecială de prima intervenție și comanda din cadrul Detașamentului de Pompieri Giurgiu și Punctului de Lucru Călugăreni cu 10 subofițeri și un ofițer. La momentul sosirii echipajelor, incendiul se manifesta la nivelul acoperișului.

În interiorul imobilului a fost surprinsă o persoană care a fost scoasă din casă până la sosirea echipajelor, se arată într-o informare a ISU Giurgiu.

Văzând cum flăcările îi mistuiesc casa, femeia de 80 de ani a suferit un atac de panică, fiindu-i acordată asistență medicală la fața locului. 

După aproximativ două ore de luptă cu focul, pompierii au reușit lichidarea incendiului. După primele cercetări cu privire la cauza producerii incendiului, se pare că a fost vorba de scăpări de gaze ale unei butelii defecte.

(Jurnal)