În această noapte, în jurul orelor 23,50, polițiștii giurgiuveni au fost anunțați de producerea unui grav accident de circulație pe DN 61, în zona localității Dealu. 

Conform informațiilor transmise de biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județeană Giurgiu, a fost vorba despre un tânăr din localitate, care conducea un autoturism Opel Astra din direcția Crevedia Mare către Bucșani, și, la un moment dat, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, lovind o podișcă din beton din fața unui imobil. 

Ca urmare a impactului, autoturismul s-a răsturnat, și a rezultat rănirea celor doi pasageri: șoferul în vârstă de 21 de ani (rănit grav) și a unui alt tânăr, în vârstă de 16 ani, ce se afla în mașină. 

Ambii au fost transportați la un spital din Capitală dar, din nefericire, în această noapte, la ora 3,00, s-a anunțat decesul tânărului de 21 de ani. 

În cauză se  efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. Nu se știe încă dacă șoferul consumase băuturi alcoolice, deoarece nu s-a putut efectua testarea cu aparatul Drager la fața locului. 

(Jurnal)