Foarte curând vom avea un al doilea subprefect la Giurgiu

0
575

 Zvonul că în scurt timp la Giurgiu vom avea un al doilea subprefect, în locul vacant lăsat prin plecarea lui Ciprian Alexandru, președintele USR Giurgiu, se pare că se confirmă.

Într-o discuție avută cu câțiva membri din cadrul PNL Giurgiu, aceștia ne-au declarat că în cel mult două săptămâni, al doilea post de subprefect va fi ocupat de către Ana Maria Voevozeanu, de profesie jurist.

Acest post revine în urma negocierilor dintre cele două partide aflate în alianță la Guvernare, celor de le PNL, iată de ce recomandarea a fost făcută de către liberalii giurgiuveni, care o susțin…

Deși este sora Deputatului Alexandru Andrei, acest amănunt nu a cântărit deloc în numirea d-nei Voevozeaqnu în această funcție, activitatea ei profesională de până acum, departe de culisele politicii locale, fiind singurele lucruri care au recomandat-o…

Fost director al Secției juridice la Primăria Giurgiu, iar mai apoi șef al Biroului juridic din Prefectura Giurgiu, Ana Maria Voevozeanu pare a întruni toate condițiile pentru a ocupa această funcție.

În consecință în foarte scurt timp Instituția Prefectului județului Giurgiu va avea formula completă în privința configurației sale.

(Jurnal)