Cinci bărbați au fost reținuți de poliția din Roata de jos, pentru săvârșirea mai multor infracțiuni, pe parcursul a mai multe zile…

0
147
Generic image of a knife-wielding lunatic. Stabbing. Stabbed. Crime. Knife crime. Knives. Man.

La data de 19 august, ora 23:14,  polițiștii din cadrul Secției nr.8, Poliție Rurală – Roata de Jos, au fost sesizați, printr-un apel 112, de către o femeie, din localitatea Roata de Jos, județul Giurgiu, cu privire la faptul că  s-ar fi produs un conflict spontan între mai multe persoane, la o stație Peco din zonă și că cineva a fost rănit în încăierare.

În temeiul sesizării, la fața locului s-au deplasat polițiștii secției.  Din primele cercetări a reieșit faptul că un bărbat, de 26 de ani, din localitatea Roata Mică, județul Giurgiu, ar fi fost agresat fizic de către un alt bărbat de 24 de ani, iar ulterior victima l-ar fi lovit cu un cuțit, în zona antebrațului, pe bărbatul de 24 de ani.

Ambii bărbați au fost transportați la o unitate spitalicească din municipiul București, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

O zi mai târziu, în data de 20 august, ora 22:55, polițiștii Secției nr.8 Poliție Rurală Roata de Jos au fost sesizați, tot prin apel 112, de către un bărbat, din localitatea Roata de Jos, județul Giurgiu, cu privire la faptul că un bărbat tocmai a fost agresat.

La fața locului s-au deplasat mai mulți polițiștii care ,  din primele cercetări au dedus  că alte 3 persoane, din localitatea Roata de Jos, prieteni cu bărbatul de 26 de ani, ar fi agresat fizic două persoane, din grupul bărbatului de 24 de ani, care ar fi fost lovit cu un cuțit, în seara de 19 august.

În urma probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin-Vale, la data de 25 august, au fost reținuți cei 5 bărbați, din comuna Roata de Jos.

Ei au vârste cuprinse între 20 și 33 de ani… Față de 4 dintre aceștia, a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ”lovire sau alte violențe”.

Față de bărbatul de 26 de ani, a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ”portul sau folosirea, fără drept, de obiecte periculoase”.

La data de 26 august, cei 5 bărbați  au fost   prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin-Vale, cu propuneri procedurale.

(Jurnal)